LICEMERNO! RUSKI TENISER PROZIVA ĐOKOVIĆA, A BIO PROTIV VAKCINACIJE! Ako Nole bude deportovan, ON bi imao lakši žreb
Foto: Profimedia

udari sa svih strana

LICEMERNO! RUSKI TENISER PROZIVA ĐOKOVIĆA, A BIO PROTIV VAKCINACIJE! Ako Nole bude deportovan, ON bi imao lakši žreb

Tenis -

Rubljov ne može da se susretne sa Đokovićem, ako bude igrao, sve do finala, a mediji ističu da će u slučaju deportacije Srbina doći do određenih pomeranja u žrebu koja će odgovarati Rusu, jer će on zauzeti mesto prvog reketa sveta.

Ruski teniser Andrej Rubljov pokazao je licemerje u jednom intervjuu koji je dao za domaće medije, tako što je "bocnuo" Novaka Đokovića za vakcinaciju!

Peti teniser sveta, koji je krajem decembra bio zaražen virusom korona, krajem 2020. godine je "na sva zvona" poručio da ne bi voleo da se vakciniše ukoliko to od njega ne budu zahtevali, dok je sada na neki način kritikovao Đokovića što se nije vakcinisao.

Na pitanje da prokomentariše situaciju koja se događa sa prvim reketom sveta u Australiji, Rubljov je rekao:

- Ja nisam imao ni najmanjih poteškoća da uđem u Australiju, jer sam vakcinisan. Situacija sa Novakom je veoma konfuzna i ne znamo sve detalje. S jedne strane imamo savezni zakon zemlje, s druge lični dogovor između Đokovića i organizatora turnira - poručio je Rubljov.

Ali, ruski teniser smatra da lični dogovori ne daju za pravo sportisti da pređe granicu.

- Zakon zemlje je zakon! Niko od nas ne bi voleo da se nađe u takvoj situaciji. Mogu samo da slegnem ramenima i da se kajem što se priča o tim stvarima, a ne o tenisu - zaključio je Rubljov.

Kurir rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track