Najnovije vesti

ZAR IM NIŠTA NIJE SVETO? OTKRIVENO: Đoković je dao NEVEROVATNO veliku donaciju Australiji! PREKO TOGA SADA GAZE!
Foto: EPA/Alessandro Di Marco, Shutterstock

Stid i sram

ZAR IM NIŠTA NIJE SVETO? OTKRIVENO: Đoković je dao NEVEROVATNO veliku donaciju Australiji! PREKO TOGA SADA GAZE!

Tenis
20:57h

Australijski portal "The Australian" posvetio je članak donacijama koje je Novak Đoković poslednjih godina poklanjao u humanitarne svrhe širom sveta.

Za mnoge donacije se znalo od ranije, za neke i tačna suma, a sada je otkriveno da je Đoković poklonio neverovatnih milion dolara za juniorski teniski program Australijan opena!

Dok se Novak Đoković sa svojim pravnim timom sprema za završni set u meču sa vladom Australije, na videlo isplivavaju sve njegove donacije.

Samo u borbi protiv pandemije kovid-19 virusa Đoković je dao milion evra bolnicama u Italiji. Isto toliko je dao bolnicama u Srbiji, kao i neodređen iznos Španiji.

Đoković je dao neodređen iznos za siromašnu decu u gradskoj misiji u Melburnu, gradu koji želi da ga protera.

Navedeno je i da je Đoković donirao 25.000 dolara posle požara u Australiji 2019. godine.

Đoković je donirao CT skener bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu, platio je iznajmljivanje privatnog aviona za prevoz devojčice sa retkom bolešću u SAD na lečenje.

Donirao je 500.000 dolara za poplave u Srbiji, 110.000 evra za borbu protiv poplava u Bosni i Hrvatskoj, a prikupio je i 1.5 miliona dolara za obdaništa oštećena u poplavama.

Đoković je donirao milione evra za školovanje siromašne dece osnovnoškolskog uzrasta, kao plaćanje treninga za 15 srpskih tenisera.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track