KOMENTARI NA INSTAGRAMU: REČ NOVAK DA SE NE KORISTI VIŠE?! Bizaran zahtev u Melburnu, oni su i dalje pod Đokovićevom senkom!
Foto: Starsport©

čudno

KOMENTARI NA INSTAGRAMU: REČ NOVAK DA SE NE KORISTI VIŠE?! Bizaran zahtev u Melburnu, oni su i dalje pod Đokovićevom senkom!

Tenis -

Iako Novak Đoković nije dobio priliku da zaigra na Australijan openu ovaj turnir će proći u njegovoj senci.

Dobro je poznato svima šta se sve dešavalo tokom 11 dana koliko je Novak boravio u Melburnu, a čak i sada kada se najbolji teniser sveta nalazi više od 15.000 kilometara daleko, gotovo da ništa ne protekne bez pominjanja Đokovića.

Dobar posao da izbegne Novaka Đokovića je obavila Tenis Australija koja je izdala saopštenje povodom situacije sa Đokovićem, a da pritom nijednom nije pomenula srpskog tenisera.

Ali, na ostalim poljima ne može bez Novaka.

Skidali su Đokovića sa najavnih postera po gradu, pa se Novakova slika može naći još na jedinom mestu na kojem tu mora da boravi.

Novak Đoković, Australijan open, Melburn
foto: EPA

U Melburn parku, pored slike Naomi Osake, na mestu gde su prikazani osvajači iz muške i ženske konkurencije iz 2021. godine.

A, ozbiljan problem sa najezdom Novakovih fanova imaju osobe koje vode računa o profilima Australijan opena na društvenim mrežama.

Novak Đoković, Komentar, Australijan open
foto: Screenshot/Instagram

Tamo se ostali ne mogu odbraniti od količine komentara podrške Đokoviću, pa je jedan od mnogih kojima je dosadilo da čitaju o srpskom teniseru tražio da se zabrani upotreba reči Novak sa ciljem da se spreče komentari navijača iz Srbije, ali i ostatka sveta.

Kurir sport

Bonus video:

20:30

TENISERIMA ODGOVARA DA NOVAK NE IGRA! Zašto ne postoji adekvatna reakcija na slučaj Đokovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track