PAMTI OVAJ GEST ĐOKOVIĆA IZ 2008. GODINE! Amerikanca koji ga je od starta podržavao pitali o Novaku, evo kako im je odgovorio
Foto: Profimedia

iskreno

PAMTI OVAJ GEST ĐOKOVIĆA IZ 2008. GODINE! Amerikanca koji ga je od starta podržavao pitali o Novaku, evo kako im je odgovorio

Tenis -

Amerkanac je u drugom kolu pobedio Dominika Kepfera u tri seta.

Rajli Opelka, 29. teniser sveta je od početka haosa u Melburnu podržavao Novaka Đokovića, a nakon plasmana u treće kolo Australijan opena, govorio je o odnosu sa srpskim teniserom.

Opelka je nedavno odgovarao Novakovim "hejterima" na društvenoj mreži Tviter. Tada se prisetio momenta iz 2008. godine kada je srpski teniser ostajao duže na ternu posle treninga kako bi izašao u susret okupljenim navijačima među kojima je bio i on.

- Mislim da sam odradio dobar posao u smislu dobre koncentracije u važnim momentima, dobro sam kontrolisao i emocije. Ostao sam prilično miran u duelu u kome je bilo mnogo dugih razmena - rekao je Opelka.

Opelka
Opelkafoto: Profimedia

Onda je dobio i pitanje o Đokoviću na čijoj je strani u slučaju protiv Australije bio od početka.

- Uvek sam ima odličan odnos sa Novakom. Ništa sada kao ludo blizak, ali nekoliko puta smo razmenili po par poruka. Mislim, veoma slično kao i većina drugih igrača. On je veoma prijateljski raspoložen prema svima, veoma otvoren i neko sa kime je lako razgovarati. Mislim da većina nas na turu ima dobar odnos sa njim. Zaista nemam ništa loše da kažem o njemu. Uvek je lepo razgovarati sa njim i uvek kada ga sretnem dobro je raspoložen - poručio je Opelka.

Opelka će u trećem kolu imati nešto teži zadatak, pošto će igrati protiv 14. tenisera sveta, Kanađanina Denisa Šapovalova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track