GRLIO I LJUBIO LEPŠU POLOVINU PA PRAVIO ŠOU! Kirjos razgalio navijače u Melburnu: Devojke, navalite! Ok, prestaću sa pričom VIDEO
Foto: Profimedia

kakav šoumen

GRLIO I LJUBIO LEPŠU POLOVINU PA PRAVIO ŠOU! Kirjos razgalio navijače u Melburnu: Devojke, navalite! Ok, prestaću sa pričom VIDEO

Tenis -

Nik Kirjos i Tanasi Kokinakis su napravili veliko iznenađenje u konkurenciji parova na Australijan openu.

Australijanci su neočekivano osvojili titulu pobedivši u subotu zemljake Ebdena i Pursela, a nakon finalnog meča, tek je usledio pravi šou.

Naravno, režirao ga je Kirjos.

Nik Kirjos, Tanasi Kokinakis
foto: Profimedia

Kontroverznog tenisera je lepa devojka Kostin Haci pratila tokom celog turnira i u svakom meču je bila u "boksu" Australijanca, a nakon pobede u finalu Nik nije želeo da se odvoji od nje. Grlio ju je i ljubio, a zanimljiv je način na koji je najavio proslavu titule.

- Ova nedelja je bila ostvarenje snova za mene. Igrali smo protiv sjajnih dubl igrača. Srećan sam, zaista, ne znam šta više da kažem. Hvala organizatorima, Kreg, znam da smo imali dve izuzetno teške godine, ali uradili smo dobar posao. Hvala i mom timu - rekao je Kirjos i potom pogledao Kokinakisa i poručio:

- Znam da će ovaj veliki momak da izađe večeras u provod. Devojke, navalite. U redu, moram da prestanem da pričam, prešao sam granicu - zaključio je Australijanac koji je izazvao lavinu osmeha u Melburnu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track