SKANDAL NA KONFERENCIJI! Novakov hejter šokantnim pitanjem ZGROZIO svet, Kirjos ga brutalno spustio: VOLIŠ KADA GA DIRAM PO GU*I?!
Foto: Printscreen

DA LI JE REALNO?!

SKANDAL NA KONFERENCIJI! Novakov hejter šokantnim pitanjem ZGROZIO svet, Kirjos ga brutalno spustio: VOLIŠ KADA GA DIRAM PO GU*I?!

Tenis -

Ben Rotenberg, američki novinar poznat po sramnim napadima na Novaka Đokovića, napravio je skandal na konferenciji za mediji.

Amerikanac je nakon trijumfa u muškom dublu Niku Kirjosu i Tanasiju Kokinakisu postavio šokantno pitanje nakon osvajanja trofeja.

"Pitanje je čudno, gledao sam tvoje mečeve Tanasi i radoznao sam... Da li Nik toliko dira tvoju zadnjicu toliko i kada niste na terenu?"

Kokinakis i Kirjos su šmekerski odgovorili provokatoru:

"Da, više, verovatno i više. Nije to za kamere. To radimo da bi se združili. Da li se tebi sviđa, onda? Sviđa ti se, zar ne?

Rotenberg je svojim neprikladnim pitanjem zgrozio planetu. Video sa konferencije izazvao je žestoku buru na društvenim mrežama, pa je usledilo pravdanje Amerikanca.

"Želim da se obratim ovom prilikom jer sam skamenjen posle ovog jako blamantnog videa gde se jasno vidi da trenutak nije bio dobar. Hoću da kažem da mi je žao. Znam Tanasija i Nika godinama i uvek smo imali prijatelsjki odnos, a kada sam stigao Tanasi me zadirkivao jer nisam ranije bio na pres konferencijama. Onda sam posle prvog pitanja brzo pitao i drugo, koje nisam dobro formulisao, a bilo je o njihovom dobro poznatom odnosu na terenu. Ispalo je čudno i neprikladno, a nije pomoglo ni što je konferencija bila kasno 13. dana turnira. Ali bez obzira, nije delovalo da to smeta Tanasiju i Niku, čak im je bilo smešno. Ovako se inače šalimo u hodnicima, ali ja sam loše procenio i uradio to na konferenciji za štampu", pravdao se Rotenberg.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track