06:27

Stručnjaci saglasni! Novak Đoković mora da donese sudbonosnu odluku!

Šta ga čeka?

BEZ DILEME! NOVAK ĆE MORATI DA DONESE SUDBONOSNU ODLUKU Stručnjaci otkrili šta čeka Đokovića DA LI MU JE KARIJERA NA PREKRETNICI?!

Tenis -

Gotovo da ne prodje dan da se u sportskim rubrikama medija ne spominju četvorica srpskih sportista. Fantastična četvorka koju čine Novak Đoković, Nikola Jokić, Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, svakog dana predstavlja srpski sport i Srbiju u svetskim medijima.

Novak
foto: Kurir televitija

Šta planira Novak Đoković, da li će Nikola Jokić ponovo biti najkorisniji igrač NBA lige, da li će Dušan Vlahović i u dresu Juventusa nastaviti da rešeta mreže, i konačno da li će čuveni Mitrogol konačno obući dres nekog većeg kluba.

1 / 5 Foto: Kurir televitija
Novak
foto: Kurir televitija

- Mislim da je to krupna reč - da li mu je karijera na prekretnici. Novakova karijera, je zbog nekih drugih stvari koje nisu ni sportske, nije na prekretnici, nego stvar koja je postala zanimljiva svetskim medijima, pa tako i nama. Mislim da je Novak Đoković u jednom osetljivom životnom mmentu gde treba da donese neke odluke. Novak je najprepoznatljivije lice Srbije u ovom veku. Nadam se da će Novak da donese dobre sudbonosne odluke. Novak se na terenu izborio za sve. Na terenu je pokazao koliko je velik i moćan. Novak ima snage, volje i energije da igra - Zoran Avramović, stručnjak za marketing i komunikacije i direktor marketinga Odbojkaškog saveza Srbije.

Novak
foto: Kurir televitija

- Sva bura oko Novaka je sada malo splasla. Ne pamtim da je neko bio toliko izložen negativnim kritikama kao on. Eto pre neki dan je u samo jednom danu bilo 7.500 negativnih tvitova. Tako se kreira javno mnjenje koje se kreira. Sve se malo sada ublažava. Deluje mi da će Novak dobiti još više snage. Novak će morati da dodnese odluku, tu odluku o vakcinaciji. Kakva god ona bila. To je jasno, više nema dileme. Dolaze novi turniri - rekao je Miloš Bjelinić urednik sporta u Kuriru.

Novak
foto: Kurir televitija

Jedna od poslednjih vesti je i ta da bi Đoković mogao da na Rolan Garosu brani titulu osvojenu prošle godine, jer u Francuskoj menjaju važno pravilo!

Na takav zaključak navode najnovije izjave francuskog šefa za Kovid strategiju Alana Fišera.

On je izjavio da bi u toj zemlji ipak mogla da budu promenjena pravila pre Rolan Garosa , pišu tamošnji mediji.

Nedavno je iz Francuske stigla informacija da svi učesnici sportskih događaja, bilo sportisti, bilo publika, moraju da budu dvostruko vakcinisani ne bi li dobili kovid propusnicu, koja bi im omogućila prisustvo.

Tada je rečeno da pravila važe za sve, pa tako i Novaka Đokovića, ali sada se dogodio važan obrt. Alan Fišer je u francuskom senatu rekao da bi ta zabrana mogla da bude "ukinuta vrlo brzo".

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

NOVAK SE POKLONIO DEL POTRU: Evo šta je Đoković poručuo legendarnom Argentincu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track