04:37

Novak Đoković i Filip Krajinović ekskluzivno iz Dubaija za Kurir!

OTVORENO

ĐOKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR! SRBIN POSLAO SNAŽNU PORUKU IZ DUBAIJA: Trudim se da nikoga ne ugrozim niti mislim da to radim!

Tenis -

Novak Đoković plasirao se juče u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je pobedio 26. tenisera sveta, Rusa Karena Hačanova, sa 2:0, u setovima 6:3, 7:6.Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 38 minuta, a i na ovom meču dočekan je od strane publike - ovacijama i skandiranjem.

A evo i šta je Nole, odmah nakon pobede, ekskluzivno izjavio za TV Kurir:

04:37

Novak Đoković i Filip Krajinović ekskluzivno iz Dubaija za Kurir!

Za razliku od Novaka Djokovića, Filip Krajinović nažalost nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je izgubio od 61. igrača sveta, Amerikanca Mekenzija Mekdonalda posle dva seta, 4:6, 6:7.

Naš Vuk Brajović i narednih dana će slati ekskluzivne snimke iz Dubaija, a više detalja svakako će uvek biti i na portalu Kurir.rs

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:54

OVAKO SU DOČEKALI ĐOKOVIĆA NAKON TRIJUMFA U DUBAIJU! Novak prišao navijačima, a ono što je uradio ih je TOTALNO RASPAMETILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track