RADUJE SE NOVAKOVOM NEUSPEHU Javio se Đokovićev NAJVEĆI MRZITELJ! Navijao je da ga DEPORTUJU iz Australije, evo šta je sad smislio
Foto: Profimedia, Printscreen

očekivano od njega

RADUJE SE NOVAKOVOM NEUSPEHU Javio se Đokovićev NAJVEĆI MRZITELJ! Navijao je da ga DEPORTUJU iz Australije, evo šta je sad smislio

Tenis -

Povreda i operacija Danila Medvedeva u trenutku kada je na ATP listi imao svega 10 bodova zaostatka u odnosu na Novaka Đokovića, pomogla je srpskom teniseru da makar na neko vreme ne razmišlja o prvom mestu.

Ipak, nije se očekivalo da srpski teniser doživi poraz već na prvom koraku u Monte Karlu, a Đokovićev najveći mrzitelj, Ben Rotenberg, koji je tokom Novakove drame u Australiji svakodnevno pisao protiv Srbina, iskoristio je ispadanje sa ovog mastersa, ali i dalji razvoj turnira kako bi isplanirao način na koji će najbolji teniser sveta da ostane bez tog zvanja.

Naime, Aleksander Zverev je stigao do polufinala u Monte Karlu gde ga čeka meč protiv Stefanosa Cicipasa, a pomenuti američki novinar koji je poznat po tome što ne voli Novaka Đokovića i što koristi svaku priliku da pomene Srbina, izračunao je u kom slučaju bi srpski teniser mogao da padne sa teniskog trona.

Ukoliko Zverev osvoji masters u Monte Karlu, dakle pobedi Cicipasa, zatim i boljeg iz duela Davidoviča Fokine i Dimitrova, pa nakon toga osvoji i turnir iz kategorije 250 u Minhenu, a Đoković ispadne na turniru u Beogradu pre polufinala, Nemac će prvi put u karijeri postati prvi na svetu, poru;io je Ben Rotenberg na društvenoj mreži Tviter.

Dakle, više stvari bi trebalo da se poklope, a jasno je da se za prvo mesto pre svih pita Đoković.

Žreb za turnir u Beogradu biće održan u subotu i Novak će saznati svoje potencijalne protivnike na Serbia openu.

Nema sumnje da će pune tribine na centralnom terenu na Dorćolu biti dodatni motiv za najboljeg na svetu.

Kurir sport

Bonus video:

00:10

NOLE DOĐI KUĆI, TVOJ NAROD TE VOLI! Beograd SVETLI u čast Đokovića, sve u znaku SRPSKE TROBOJKE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track