LUDILO! USRED MEČA OTIŠAO S TERENA, VRATIO SE PA PRETIO SUDIJI! Ovaj dečko se ne smiruje! Cicipas napravio žestoki skandal (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

barselona

LUDILO! USRED MEČA OTIŠAO S TERENA, VRATIO SE PA PRETIO SUDIJI! Ovaj dečko se ne smiruje! Cicipas napravio žestoki skandal (VIDEO)

Tenis -

Peti teniser sveta, Stefanos Cicipas, napravio je niz incidenata tokom četvrtfinala turnira u Barseloni u kojem je izguvio od Karlosa Alkaraza u tri seta.

Grk je prvo dobio zvižduke publike kada je gađao u telo mladog Španca u završnici prvog seta, ali je više pažnje javnosti izazvala rasprava sa sudijom tokom trećeg seta kada je Cicipas čak i pretio glavnom sudiji u stolici.

Cicipas je bez dozvole otišao sa terena u trenutku kada je u trećem setu Alkaraz osvojio treći gem za veliku prednost - 3:0. Nakon što se vratio sa pauze, dobio je opomenu od sudije, a u raspravi sa njim je pominjao da je Alkaraz takođe išao u svlačionicu.

Samo što ne ide u njegovu korist činjenica da je tinejdžer iz Španije to učinio između dva seta, odnosno nakon što je Cicipas osvojio drugi set, a pred početak odlučujućeg trećeg seta.

- Koliko je njemu vremena trebalo? Manje od tri minuta? Jesi li siguran? Posle meča ćemo da proverimo, a ako si pogrešio, trebalo bi da dobiješ otkaz - poručio je besni Cicipas sudiji.

Prema pravilima, Grk je izgubio poen za svakih 25 sekundi van terena, Alkaraz je četvrti gem počeo sa 30:0, a u nastavku nije imao problem da dovrši posao protiv nervoznog Cicipasa.

- Nikada nisam video da neko u takcom trenutku ide u toalet. Nisam znao tačno pravilo, znao sam da ga čeka upozorenje, ne i da će izgubiti dva poena. Ali nikada nisam video tako nešto - rekao je Alkaraz posle meča.

Španac će u polufinalu igrati protiv Aleksa De Minora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track