OBOŽAVA JASTOGA A SADA JE OSUĐEN NA MESNI NAREZAK Beker zaprepašćen hranom u zatvoru! Na ovo je potrošio džeparac od 1.375 dinara
Foto: Printscreen, AP Alastair Grant

detalji

OBOŽAVA JASTOGA A SADA JE OSUĐEN NA MESNI NAREZAK Beker zaprepašćen hranom u zatvoru! Na ovo je potrošio džeparac od 1.375 dinara

Tenis -

Zatvorski dani Borisa Bekera prolaze izuzetno teško. A, tek je počeo.

Ozloglašeni zatvor Vandervort je mesto gde legendarni Nemac provodi svoje prve zatvorske dane. Na njegovu sreću, tu se neće zadržati još dugo, jer će uskoro biti premešten u zatvor slabijeg nivoa (u skladu s krivičnim delom).

To tada prolazi kroz sve ovo.

- Džeparac koji dobija za sedam dana iznosi 10 funti (oko 1.375 dinara). On to koristi za kupovinu čokolade, keksa i banana - navodi engleski San.

Zatvor
foto: Profimedia

Britanci su došli i do reči ljudi koji su upućeni u ceo slučaj.

- Najgore od svega mu pada hrana. Ne može da poveruje koliko je loša, a uz to su i male porcije. Prvo je dobio usoljena govedina, u vidu mesnog nareska, koja mu se uopšte nije svidela. Smeta mu i nehigijena, kao i ogromna buka zbog koje ne može da spava - otkrio je izvor Sana.

Inače, San je na kraju podsetio da je Nemac ljubitelj kubanskih cigara, dobrog vina i elegantnih restorana. Bekeru je omiljena hrana odrezak od fileta jastoga.

Napominjemo da su sve ovo informacije koje su plasirali engleski mediji.

Kurir sport

Bonus video:

00:29

TENIS KAKO BIVA NAJLEPŠI: Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track