HAOS U RIMU: KANAĐANIN VREĐAO I PSOVAO PUBLIKU, SVAĐAO SE SA SUDIJOM! Na kraju stigao do pobede i počeo da se izvinjava! (VIDEO)
Foto: EPA/DEAN LEWINS

MASTERS TURNIR

HAOS U RIMU: KANAĐANIN VREĐAO I PSOVAO PUBLIKU, SVAĐAO SE SA SUDIJOM! Na kraju stigao do pobede i počeo da se izvinjava! (VIDEO)

Tenis -

Kanadski teniser Denis Šapovalov napravio je pravi haos na teniskom mastersu u Rimu. Trenutno 23. teniser sveta je u drugom setu protiv Lorenca Sonega vređao publiku i psovao ih, a svađao se i sa glavnim sudijom.

Šapovalov je posle velikog preokreta dobio prvi set 7:6, drugi je izgubio 6:3, da bi treći rešio u svoju korist 6:3 i došao do pobede.

Šapovalov se svađao sa sudijom, koji mu je pokazivao trag i objašnjavao da je takvo pravilo i da ne može da se žali, ali je Denis rekao sudiji da je to glupo.

Kada je publika krenula da mu zviždi, on ih je psovao i rekao da "j*beno ućute".

Šapovalov se ni posle toga nije smirio, pozvao je sudiju da mu pokaže navijača koji ga je prekidao. Sudija je rekao da ne želi da ga izbaci jer nije video šta se dogodilo, ali da je video da je KanaĐanin pričao sa njim i da razume zbog čega je ljut.

"Mnogo toga se dogodilo u trenutku. Moram da popravim ponašanje. Pogrešio sam. Poštovaću to pravilo, definitivno neću preći preko mreže", naveo je Šapovalov i izvinio se sudiji posle meča.

Na kraju, levoruki Kanađanin se jedva smirio.

Brejkovan je u tom gemu, izgubio je set, ali je na kraju pobedio.

On će u drugom kolu igrati protiv Nikoloza Basilašvilija, koji je pobedio Britanca Danijela Evansa sa 7:6, 6:2.

U drugom kolu je i Rus Karen Hačanov, pobedom protiv Italijana Djulija Zepijerija 6:3, 6:4. On će igrati protiv boljeg iz duela Španca Pabla Karenja Buste i Argentinca Federika Delbonisa.

Amerikanac Markos Giron plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Kazahstanca Aleksandra Bublika sa 3:6, 6:4, 6:3. On će igrati protiv pobednika meča srpskog tenisera Miomira Kecmanovića i Argentinca Dijega Švarcmana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track