NAMUČIO SE, ALI PROŠAO DALJE! Kecmanović propustio sijaset brejk lopti, ali bez izgubljenog seta savladao Argentinca Ečeveriju!
Foto: Profimedia

rolan garos

NAMUČIO SE, ALI PROŠAO DALJE! Kecmanović propustio sijaset brejk lopti, ali bez izgubljenog seta savladao Argentinca Ečeveriju!

Tenis -

Namučio se propisno Miomir Kecmanović, propustio sijaset brejk lopti, ali na kraju ostajao u poenima kada je bilo bitno, pa je za dva sata i 56 minuta uspeo da završi meč. Brejk u trećem setu napravio je u osmom gemu kada je poveo 5:3 i definitivno prelomio meč prvog kola u svoju korist.

Srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je startovao kampanju na Rolan Garosu pošto je u prvoj rundi Grend slema savladao Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine 6:3, 7:5, 6:3.

Iako su se igrala tri seta, meč je trajao taman toliko i sati. Miša je imao toliko prilika da se čekao samo momenat kada će da slomi protivnika.

Čak 31 brejk loptu je obezbedio sebi Kecmanović, a na kraju ih je iskoristio osam i prošao u naredno kolo takmičenja.

Argentinac, sa druge strane, uspevao je da se trgne na momente, kao što je to bio slučaj u četvrtom gemu prvog seta kada je vratio brejk za 2:2, ali nakon toga je popustio naglo do kraja seta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track