PORUKA KOJU JE NAJMANJE OČEKIVAO: Beker se IZ ZATVORA javio Zverevu, kada je video HOROR koji mu se dogodio nije mogao da ćuti
Foto: EPA/ANDY RAIN

ZEMLJACI

PORUKA KOJU JE NAJMANJE OČEKIVAO: Beker se IZ ZATVORA javio Zverevu, kada je video HOROR koji mu se dogodio nije mogao da ćuti

Tenis -

Nešto više od mesec dana je prošlo otkako je Boris Beker osuđen na zatvorsku kaznu

Nemac je krajem aprila u Londonu osuđen na dve i po godine zbog sakrivanja novca i imovine i izbegavanja plaćanja dugova nakon što je proglasio bankrot.

Od tada boravi u zatvoru gde će morati da provede polovinu kazne, dok bi nakon toga mogao da bude pušten na slobodu uz uslovnu kaznu u slučaju dobrog ponašanja.

Slavnom Nemcu je u zatvoru omogućeno da prati tenis i da koristi telefon, pa je preko njega uspeo da kontaktira Aleksandera Zvereva nakon njegove horor povrede u polufinalu Rolan Garosa.

Podsetimo, Nemac je igrao dva maratonska seta protiv Rafaela Nadala, prvi je izgubio u taj-brejku dok je u završnici drugog doživeo tešku povredu nakon čega je morao da preda meč posle nešto više od tri sata igre.

Zverev je nezgodno stao prilikom jednog trka za lopticom, a potom je pao na šljaku, valjao se i vrištao od bolova.

Beker je uspeo sve to da isprati, otrkio je brat Aleksandera Zvereva, Miša Zverev, bivši teniser.

- Dobio je poruku od Borisa. Rekao mu je da je prati osve što se dešavalo na turniru i poželeo je Saši sve najbolje i dobar oporavak - rekao je Miša Zverev koji radi kao komentator na "Eurosportu".

On je otkrio i kako se njegov brat oseća nakon operacije.

- Ligamenti su oštećeni, ali ligament zgloba i kapsula su netaknuti. Uzimajući u obzir situaciju, on se oseća dobro. Odmah je imao osmeh na licu kada smo pričali preko telefona. Jedino što mu je dosadno. Rekao mi je: 'Dođi ovde, dosadno mi je, hajde da igramo "Plejstejšn". Za rođenje mog drugog sina poklonio mi je "Lego" paket sa 9.000 delova. Mislim da ću da mu vratim to, jer sada ima vremena da izgradi Koloseum - zaključio je Miša Zverev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track