GRK U DRUGOM KOLU VIMBLDONA: Cicipas slomio Švajcarca nakon četiri seta!
Foto: Profimedia

prvo kolo

GRK U DRUGOM KOLU VIMBLDONA: Cicipas slomio Švajcarca nakon četiri seta!

Tenis -

Grk Stefanos Cicipas je prošao u drugo kolo pošto je slavio protiv Švajcarca Aleksandera Ričarda sa 7:6, 6:3, 5:7, 6:4 posle tri i po sata igre

Cicipas će u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona koji je ranije danas pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6:4, 6:1, 6:1.

Argentinac Denis Švarcman je sa 6:3, 6:2, 6:2 slavio protiv Amerikanca Stefana Kozlova u meču koji je trajao dva sata i 22 minuta. Švarcmaa će u drugom kolu igrati protiv Britanca Lijama Brodija.

Američki teniser Tejlor Fric prošao je u drugo kolo Vimbldona pobedivši Italijana Lorenca Muzetija sa 6:4, 6:4, 6:3. Njegov naredni protivnik biće domaći igrač Alaster Grej, trenutno 288. teniser sveta.

Roberto Bautista Agut
foto: Profimedia

Španac Roberto Bautista Agut je u prvom kolu bio bolji od Mađara Atilu Balaža sa 6:1, 6:0, 6:3 i u narednom kolu će igrati protiv Kolumbijca Danijela Riverosa koji je u prvom kolu slavio protiv Nemca Dominika Kepfera sa 6:4, 7:5, 7:6.

Italijan Lorenco Sonego je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Denisa Kudle sa 6:7, 6:3, 7:5, 4:6, 6:2.

Trenutno 54. teniser sveta će u drugom kolu igrati protiv Francuza Iga Gastona koji je na startu turnira eliminisao Australijanca Alekseja Popurina sa 6:2, 4:6, 0:6, 7:6, 6:3.

Prvu prepreku na Vimbldonu preskočili su i Britanac Džek Drejper, Finac Emil Rusuvuori, Australijanac Džejson Kubler i Austrijanac Denis Novak.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track