CRNOGORCI LUDI ZA ĐOKOVIĆEM! Nole ne može normalno da šeta ulicom, neprestano ga SPOPADAJU, spremaju mu čak i poklone (FOTO)
Foto: Facebook/Opština Kotor

OBOŽAVANJE

CRNOGORCI LUDI ZA ĐOKOVIĆEM! Nole ne može normalno da šeta ulicom, neprestano ga SPOPADAJU, spremaju mu čak i poklone (FOTO)

Tenis -

Novak Đoković je nakon napornih nedelja priprema za Vimbldon i osvajanja tog turnira otišao na zasluženi odmor.

Nakon što je pobedio Nika Kirjosa u finalu ovog turnira, srpski teniser je otvorio teniski kompleks u Visokom, a onda je otišao u Crnu Goru.

U Kotoru je prisustvom oduševio goste koncerta Dina Merlina, a šetnja ulicom za njega je nemoguća misija.

Mnogi bi želeli da porazgovaraju sa Đokovićem ili da se fotografišu sa njim, a na njega je naletela i grupa navijača vaterpolo kluba Primorac i fudbalskog kluba Bokelj.

Oni su Đokoviću poklonili navijačku majicu, napravili su grupnu fotografiju i to sve dok rade na organizaciji proslave 100 godina kluba.

Fotografija Novaka s grupom navijača je zavšila na Fejsbuk stranici, Opština Kotor.

"Samo par dana nakon osvajanja Vimbldona, najpoznatiji teniser na svetu, Novak Đoković boravi u Kotoru. On je ovom prilikom svojim prisustvom pružio podršku navijačima VPK Primorac i FK Bokelj, Beštijama, a verujemo da njima ova podrška puno znači posebno kada se uzme u obzir organizacija proslave povodom stogodišnjice ova dva kluba i trud koji navijači poslednjih mjeseci ulažu u istu. Proslava će u organizaciji Opštine Kotor i uz nesebičnu pomoć i podršku Beštija biti održana 28. jula na otvorenom bazenu, 29. jula na stadionu FK Bokelj i 30. jula na glavnom gradskom trgu", navedeno je na Fejsbuk stranici, Opština Kotor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track