OVO JE LUDILO! Američki teniser NE ŽELI Srbina na US openu: KIPTI OD BESA jer igrači URGIRAJU da Đoković igra u Njujorku!
Foto: AP

us open

OVO JE LUDILO! Američki teniser NE ŽELI Srbina na US openu: KIPTI OD BESA jer igrači URGIRAJU da Đoković igra u Njujorku!

Tenis -

Nastup Novaka Đokovića na US openu tema je broj jedan u teniskim krugovima.

Srpskom teniseru je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države jer nije vakcinisan, pa su male šanse da ćemo ga gledati na ovogodišnjem US openu.

Novakovi navijači, brojne legende i kolege danima vrše pritisak da se Srbinu omogući učešće na turniru, međutim ima i onih koji smatraju ga ne treba pustiti da uđe u Sjedinjene Američke Države.

Novinar Set Dilon je na Tviteru postavio pitanje da li postoje aktivni teniseri koji urgiraju da Đoković zaigra u Njujorku, a odgovor je dobio od američkog asa Džona Iznera.

"Da. Kompletno ludilo, on ne može da se takmiči trenutno", napisao je Izner i dodao hešteg "nauka".

Podsetimo, Novak se nedavno zahvalio svima na podršci. On naporno trenira i nada se da će dobiti dozvolu za ulazak u Ameriku.

Inače, sam US open nema pravila koja bi sprečila Srbina da igra, problem je ulazak u zemlju jer je i dalje zabranjen strancima koji nisu vakcinisani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track