BERETINI BESAN NA AMERIČKU PUBLIKU! Italijan se požalio sudiji: To je neverovatno!
Foto: AP

US OPEN

BERETINI BESAN NA AMERIČKU PUBLIKU! Italijan se požalio sudiji: To je neverovatno!

Tenis -

U petak veče odigran je jedan od najzanimljivijih mečeva i derbija trećeg kola US Opena. Mateo Beretini na kraju je uspešno prošao i ovu rundu, pobedivši Endija Mareja rezultatom 3:1 (6:4 6:4 6:7 6:3).

Međutim, Italijan, koji je trenutno 14. igrač na ATP listi, nije bio previše srećan po završetku ovog meča. Pošto je proslavio pobedu, prišao je sudiji i žalio se na ponašanje publike tokom meča:

"Igramo četiri sata, i od toga dva sata čekamo da ljudi sednu na svoja mesta. To je neverovatno", rekao je Beretini sudiji u stolici.

US open, Njujork, Artur Eš
foto: Printskrin

Tokom meča publika je konstanto ulazila i izlazila sa stadiona, što je uticalo na duže čekanje na početak poena. To se nikako nije svidelo Beretiniju, a dobio je i jednu opomenu od sudije tokom meča.

Sudija je tokom duela više puta opominjao publiku i molio ih da požure na svoja mesta, ali intervencije sudije nisu bile od velike pomoći.

Na kraju je posle 3 sata i 47 minuta igre uspeo da pobedi Britanca, i plasira se u osminu finala, gde ga čeka španski predstavnik Alehandro Davidovič Fokina (39. na ATP listi). Taj meč na rasporedu je u nedelju veče.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track