NOLETA, RODŽERA, RAFU I ENDIJA NIKADA NISTE VIDELI OVAKO BLISKE: Velika četvorka sa leptir mašnama krenula na večeru! VIDEO, FOTO
Foto: Twitter/Roger Federer

OPROŠTAJ FEDERERA

NOLETA, RODŽERA, RAFU I ENDIJA NIKADA NISTE VIDELI OVAKO BLISKE: Velika četvorka sa leptir mašnama krenula na večeru! VIDEO, FOTO

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer došao je na Lejver kup u London da završi karijeru, ali i da se zabavi. Tako je u četvrtak, pre gala večere u čast zvučnog turnira, Švajcarac objavio fotografiju na kojoj je stao kraj Novaka Đokovića sa telefonom i uslikao sjajan "selfi", na kojem su i Endi Marej i Rafael Nadal. Četvorica legendarnih tenisera na istom mestu uživaju u Londonu i spremaju se za turnir na kojem će se Federer u petak oprostiti od aktivnog igranja tenisa učešćem u meču dublova u kojem će mu partner biti Rafael Nadal.

Neposredno pre odlaska na gala večeru sa preostalom trojicom najvećih tenisera u prethodnih 20 godina, Federer je u odelu uzeo reket za stoni tenis i dobro se zabavio sa teniserom iz Kanade Vasekom Pospišilom (32). "Malo kratkog zagrevanja pre gala večere", objavio je Švajcarac, uz video snimak na kojem igra tenis sa nekadašnjim osvajačem Vimbldona u konkurenciji dublova.

Đoković, Federer, Nadal i Marej trenirali su u četvrtak tokom dana u dvorani "O2", u kojoj će ovaj zvučni turnir biti održan od petka. Endi Marej, definitivno član tog društvo koji je imao najviše problema sa povredama u karijeri, objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju "Velika trojka i jedan klovn", na kojoj su sva četvorica asova. U međuvremenu se oglasio i Novak Đoković, porukom da se jednom u životu događa da se na terenu sretne sa takvim rivalima. "Jedinstvena životna prilika da budem na istom terenu sa ovim legendama i rivalima. Hvala Lejver kupu što je ovo učinio mogućim. Jedva čekam sjajan vikend tenisa i proslavu Rodžerove karijere", objavio je Nole.

Kurir.sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track