ĐOKOVIĆ JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA JE NAJVEĆI: Odgovorom na jedno pitanje Novak je oduševio i one koji ga NE VOLE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

LEGENDA

ĐOKOVIĆ JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA JE NAJVEĆI: Odgovorom na jedno pitanje Novak je oduševio i one koji ga NE VOLE! (VIDEO)

Tenis -

Pažnja ljubitelja tenisa širom sveta usmerena je ka Londonu gde će se održati Lejver Kup.

Osim činjenice da će u istom timu igrati velika četvorka, završetak profesionalne karijere Rodžera Federera izazvao je opšti haos u prestonici Velike Britanije.

Najbolji teniseri sveta svih vremena treniraju zajedno, provode se, idu na večere i u potpunosti uživaju u tome.

Medijske kuće koje su dobile pravo da izveštavaju sa velikog događaja dobili su priliku da zabeleže interesantne izjave, a jedna Đokovićeva izazvala je puno pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

Novak je dobio pitanje kako bi izgledao idealan teniser sastavljen od karakteristika velike četvorke.

- Uzeo bih Rafinu snagu, fizičku i mentalnu, Rodžerov servis i forhend i od Endija Mareja odbranu i ritern. Neću da stavim sebe u taj miks, mislim da je takav igrač već prilično dobar - rekao je Novak pred kamerama "Eurosporta" uz osmeh, a video njegovog odgovora brzo "osvaja" društvene mreže i izaziva reakcije navijača koji su oduševljeni načinom na koji je pokazao koliko poštuje najveće rivale.

Na društvenim mrežama se javljaju i oni koji ne vole Đokovića, pa se mogu pronaći komentari u kojima se iskazuje poštovanje prema srpskom teniseru, ali mnogo češće su reakcije onih koji obožavaju Novaka, pa ga zbog ovog gesta dodatno veličaju.

Đoković je putem društvenih mreža u četvrtak poručio da prilika koju je dobio na ovogodišnjem Lejver Kupu dolazi jednom u životu.

- Zahvalan sam na jedinstvenoj prlici da budem na istom terenu sa mojim najvećim rivalima i legendama ovog sporta. Ovo je momenat koji ću doveka pamtiti. Hvala Lejver Kup-u koji je omogućio da se nas četvorica udružimo. Radujem se narednim danima gde ćemo uživati u odličnim tenisu i proslavljanju izvanredne karijere Federera - naveo je Đoković.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Đoković se kupao u ledenoj vodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track