EMOTIVNE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA NAKON VELIKOG POVRATKA: Skoro tri meseca je prošlo... Hvala vam!
Foto: Profimedia

VRATIO SE!

EMOTIVNE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA NAKON VELIKOG POVRATKA: Skoro tri meseca je prošlo... Hvala vam!

Tenis -

Srpski teniser, Novak Đoković, zahvalio se publici u Tel Avivu nakon pobede protiv Pabla Anduhara u dva seta.

- Šalom, Tel Aviv. Fantastična atmosfera večeras, hvala vam što ste došli. Volim teren pošto je intimna atmosfera, uvek je glasno i srećan sam što sam ovde i igram pred vama. Hvala na podršci - rekao je Đoković nakon što je pobedio iskusnog Španca.

Nema dileme da je najzanimljivije bilo na startu drugog seta, odnosno u drugom gemu tog dela igre koji je na servisu Španca trajao 22 minuta.

- Prvi meč je počeo savršeno za mene, dobio sam prvih sedam gemova, onda smo se borili u onom gemu, mislim da je jedan od najdužih gemova koje sam odigrao u životu, a odigrao sam ih mnogo. Hvala Anduharu što se borio. Uspeo sam da ostanem čvrst i da zatvorim meč. sve u svemu, srećan sam sa igrom i nadam se da ću da nastavim ovako sutra - poručio je Novak o meču protiv Vaseka Pospišila u četvrtfinalu.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Za kraj, Đoković je emotivnom rečenicom da mu je "nedostajao tenis" podsetio na činjenicu da je poslednji takmičarski meč odigrao u finalu Vimbldona.

- Nedostajao mi je tenis. Skoro tri meseca nisam igrao takmičarski tenis, hvala vam što ste došli - zaključio je srpski teniser.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track