BILA JE PLEJBOJEVA CICA, A SADA SE SETILA AGASIJA: Bio je najbolji partner kojeg svaka devojka može da poželi!
Foto: Printskrin

opasnica

BILA JE PLEJBOJEVA CICA, A SADA SE SETILA AGASIJA: Bio je najbolji partner kojeg svaka devojka može da poželi!

Tenis -

Bivša teniserka Ešli Harklroud, pre 14 godina slikala se za Plejboj, a nedavno je ponovo uzburkala duhove u "belom sportu".

Ešli Harklroud
foto: Printskrin/Instagram

Ova Amerikanka koja danas zarađuje novac postavljajući golišave i provokativne fotografije na sajtu "Onlyfans" prisetila se teniskih dana i vremena kada je na turnirima igrala dubl sa Andreom Agasijem.

- Andre je bio najbolji partner u mešovitom dublu, kojeg svaka devojka samo može da poželi. Sećam se kako smo igrali u Dominikanskoj republici - napisala je u jednoj instagram priči na svom profilu Ešli Harklroud.

Andre Agasi
foto: EPA

Amerikanka danas ima 37 godina, a u teniskoj karijeri nije osvojila nijedan WTA turnir. Njena omiljena knjiga jeste autobiografija Andrea Agasija koja nosi naziv "Razotkrivanje" ili u originalu "Open".

Agasi u toj knjizi opisuje živopisne portrete svojih najvećih rivala iz nekoliko generacija — Džimija Konorsa, Pita Samprasa i Rodžera Federera. Potom piše o dve glumice iz Holivuda, kratkom vremenu koje je proveo sa Barbarom Strejsend i neuspešnom braku sa Bruk Šilds. Na kraju Andre ravnotežu u životu i sreću pronalazi u ljubavi sa Štefi Graf.

Ešli Harklroud
foto: Printskrin/Instagram

Ešli Harklroud ponosna je što se slikala za Plejboj, dok prema "Onlyfans" nema bilo kakvih predrasuda.

- Ja sam prva profesionalna teniserka koja je ikada bila na naslovnoj strani Plejboja, a sada i na Onlifansu - rekla je Amerikanka.

Krajem aprila ove godine Ešli se pohvalila na društvenim mrežama da je na portalu Onlifans podelila prvi porno film. I to sa svojim partnerom Čakom Adamsom, inače bivšim teniserom i trenerom. Njih dvoje imaju dvoje dece, sina Čarlija (13) i ćerku Loretu (11).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track