03:44

ŠOK! EVO ŠTA JE RUNE(19) REKAO NAKON POBEDE NOVAKA U PARIZU! Brajović za Kurir TV: Dolazi vreme mladih i smene na vrhu ATP liste

KURIR TV

ŠOK! EVO ŠTA JE RUNE(19) REKAO ZA KURIR NAKON POBEDE PROTIV NOVAKA U PARIZU! Brajović progovorio o velikoj greški srpskog tenisera

Tenis -

Srpski teniski as Novak Đoković je na kraju poklekao u finalu mastersa u Parizu, poražen od 19-godišnjeg Danca Holgera Runea.

Vuk Brajović, teniski analitičar i izveštač Kurira, uključio se u jutarnji program direktno iz Pariza gde je rekao više o Novakovom jučerašnjem porazu, ali i samom tinejdžeru Runeu.

Holger Rune, Novak Đoković
foto: EPA/John G. Mabanglo, Instagram/holgerrune

- Ponovile su se neke stare boljke. Novak je na mastersima protiv mlađih igrača uglavnom pokazivao tu jednu vrstu neočekivane slabosti gde sjajno počne meč, ali da onda stvari stanu. Stao je servis, realizacija njegovih laserski preciznih i dubokih udaraca. Pojavile su se neke greške koje nisu na nivou Novaka Đokovića. Pa onda taj pokušaj da se stvari spasu, velika drama i nažalost neuspeh - istakao je Brajović.

Vuk Brajović
foto: Kurir Televizija

- Pobedio ga je igrač koji je zaista bio bolji juče. Rune je pokazao neverovatnu mentalnu stabilnost. Kada smo ga mi pitali šta je bilo odlučujuće da pobedi na ovom meču. On je rekao "hrabrost". Dolazi vreme mladih, danas je prvi reket sveta takođe 19-godišnjak Alkaraz. Vrlo se brzo dešava smena na vrhu gde dolazi ta potpuno nova generacija - rekao je Brajović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track