KLINAC SAMO GLEDA I UPIJA! Kakva SCENA - dečak intervjuisao Đokovića, a onda je čuo priču koju će pamtiti do kraja života! VIDEO
Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

SCENA ZA SVA VREMENA

KLINAC SAMO GLEDA I UPIJA! Kakva SCENA - dečak intervjuisao Đokovića, a onda je čuo priču koju će pamtiti do kraja života! VIDEO

Tenis -

Ponovo je Novak Đoković pokazao svoju veličinu, po ko zna koji put. Posle osvajanja Australijan opena, Srbin otišao na tradicionalno fotografisanje sa peharom, i tom prilikom deca su ga intervjuisala.

Razgovor između Novaka i jednog osmogodišnjaka privukao je posebnu pažnju.

Najpre je Novak upitao dečaka koliko ima godina, i nakon saznanja da dečak ima svega osam godina srpski teniser mu je rekao:

- Kada sam ja imao osam godina, bio sam u svojoj sobi u Beogradu i pravio sam improvizovani trofej Vimbldona od materijala koji sam imao u sobi. Pravio sam malu igračku, onda sam igrao igru sa sobom, stajao sam ispred ogledala i govorio sebi da ću osvojiti Vimbldon, sanjao sam o tome. Uvek sam želeo da osvojim što više Gren slemova, ali nikada nisam pomišljao da ću osvojiti ovoliko puta Australijan open - rekao je Đoković dečaku koji je samo ćutao i slušao šta mu priča najbolji svetski teniser.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track