ČEKALI RED ZA SLIKU S ĐOKOVIĆEM: Prvo lepa Darija, a onda na istom mestu STARA EKIPA! Pogledajte kako Novak zaboravlja poraz
Foto: Instagram/oneedaria

OKUPLJANJE

ČEKALI RED ZA SLIKU S ĐOKOVIĆEM: Prvo lepa Darija, a onda na istom mestu STARA EKIPA! Pogledajte kako Novak zaboravlja poraz

Tenis -

Novak Đoković je završio učešće na turniru u Dubaiju porazom u polufinalu od Danila Medvedeva, a nakon toga se družio sa dobrim prijateljima.

Ne možemo da kažemo da je najbolji teniser sveta imao loš turnir, jednostavno je Rus odigrao odličan meč u borbi za plasman u finale.

Đoković je popravio učinak iz prošle sezone kada je izgubio u četvrtfinalu, a boravak u Ujedinjenim Arapskim Emiratima poslužio mu je za opuštanje u društvu prijatelja.

Dva dana zaredom na društvenoj mreži Instagram pojavljuju se fotografije Novaka na plaži u Dubaiju i to na gotovo identičnom mestu.

Pre meča protiv Medvedeva, fotografiju sa Novakom je objavila lepa Ruskinja, Darija, a dan nakon polufinala to je učinio Janko Tipsarević.

Tako je penzionisani srpski teniser otkrio da u Dubaiju provodi vreme sa Novakom i Viktorom Troickim.

Što se tiče nastavka sezone, slede mastersi u SAD, odnosno u Indijan Velsu i Majamiju, ali na njima, kako stoje stvari, nažalost nećemo gledati Đokovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track