AMERIČKE VLASTI ODBILE NOVAKA, ALI GA POGURALE NA KORAK DO ISTORIJE! Vuk Brajović: Imaće šta da radi umesto da igra te turnire
Foto: EPA/Yoshua Arias

kurir tv

AMERIČKE VLASTI ODBILE NOVAKA, ALI GA POGURALE NA KORAK DO ISTORIJE! Vuk Brajović: Imaće šta da radi umesto da igra te turnire

Tenis -

Vlasti SAD odbile su zahtev Novaka Đokovića za ulazak u zemlju.

Šta je rezervni plan, na kojim turnirima će Novak nastupati, ali i na ostala pitanja odgovorio je Vuk Brajović teniski analitičar, izveštač Kurira s brojnih teniskih događaja i saradnik Adria media grupe.

01:07

VLAST AMERIKE JE ODBILA NOVAKA, A TO MU MOŽE DONETI GLAVNI ISTORIJSKI CILJ! Analtičar šokirao: Predstoji najzahtevniji period!

- Novak, svakako, ima dosta toga pred sobom. Sezona na šljaci koja predstoji je najzahtevnija. Zapravo, ta podloga je najzahtevnija za adaptaciju i pobeđivanje mečeva, a da ne zaboravimo da je jedan od glavnih ciljeva Novaka Đokovića ostvarivanje istorijskog rekorda po broju osvojenih gren slemova. Prva prilika za to je jedini grend slem koji se igra na šljaci, odnosno Rolan Garos - započeo je Brajović, pa dodao:

- Sva priprema koju Novak Đoković može da izvede pre tog turnira je više nego dobrodošla. Kao što je i sam Đoković najavio, trebalo bi da igra pet turnira na šljaci, to su sva tri mastersa Monte Karlo, Rim i Madrid, potom turnir u Banja Luci i na kraju Rolan Garos. Tako da, Đoković zaista ima puno toga na čemu može da radi za vreme koje bi proveo na Sanšajn Svingu u Americi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track