ŠTA JEDE NOVAK ĐOKOVIĆ? Ovo je njegov trodnevni meni - kinoa, pinjola, špargle, kelj, rukola, sušeni paradajz
Šta jede Novak Đoković? Na Novakovom dnevnom meniju više nema ćevapa, a evo kako izgleda jedan njegov trodnevni jelovnik:
Prvi dan:
Doručak: Pije velike količine vode, zatim uzme 2 kašike meda; musli (organska zob bez glutena, brusnice, suvo grožđe, seme bundeve ili suncokreta i badem).
Međuobrok: kreker bez glutena sa avokadom i tunjevinom.
Ručak: Salata od mešanog zelenog povrća, testenina bez glutena, tikvice, špargle, sušeni paradajz, vege sir.
Međuobrok: jabuka sa idijskim maslacem; dinja
Večera: Salata od kelja, komorača, kinoa i pinjola, inćuni ili sardina; minesote supa; fileti lososa.
Drugi dan:
Doručak: Velike količine vode, 2 kašike meda; banana sa indijskim maslacem, viće.
Međuobrok: tost bez glutena sa bademovim maslacem i medom.
Ručak: Salata od mešanog zeljstog povrća, začinjena salata sa rezancima (uključujući soba rezance bez glutena, crvenu papriku, rukolu, indijski orah i listove bosiljka, balsamiko sirće).
Užina: Integralne pločice sa voćem i orašastim plodovima;
Večera: Salata od tunjevine (boranija, kanelini pasulj, rukola, tunjevina, crvena paprika, paradajz i leblebija iz konzerve), paradajz supa, pečeni paradajz.
Treći dan:
Doručak: Velike količine vode, 2 kašike meda, ovas bez glutena sa indijskim maslacem i bananom; voće.
Užina: domaći humus i jabuke.
Ručak: Salata od zelenog povrća, testenina bez glutena sa pestom.
Međuobrok: Avokado sa krekerima bez glutena.
Večera: Sveža salata od zelenog lisnatog povrća, supa od šargarepe...
Kurir sport
"VERUJEM DA ĆE ONO ŠTO ĆU REĆI, BITI OD VELIKE VAŽNOSTI ZA GRAĐANE SRBIJE" Predsednik Vučić obraća se naciji večeras u 18 časova