JE L' VREME ZA PENZIJU? NIJE! Nakon dramatičnog meča, Novak otkrio do kada će se baviti tenisom - navijači su ovo ŽELELI da čuju!
Foto: Starsport

želi još da igra

JE L' VREME ZA PENZIJU? NIJE! Nakon dramatičnog meča, Novak otkrio do kada će se baviti tenisom - navijači su ovo ŽELELI da čuju!

Tenis -

Uz malo poteškoća, Novak Đoković je pobedio talentovanog Franuza Luku van Aša i plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Banjaluci.

Nakon meča, Novak nije krio zadovoljstvo zbog pobede.

- Nije bilo lako, ovo je najsporiji teren na kojem sam igrao. Nisam mogao udarcima da prodirem u teren, vraćao je sve udarce. Srećam sam zbog pobede. Atmosfera je bila sjajna, gurali su me od pobede - rekao je Novak na početku izlaganja, i potom se zahvalio publici na velikoj podršci:

- Hvala svima što ste došli, ovo je najbolja atmosfera u kojoj sam igrao. Igrali smo skoro tri sata vi ste ostali, i zbog vas sam danas pobedio.

Novak Đoković
foto: Starsport

Đoković je pohvalio svog današnjeg protivnika.

- On je mlad perspektivan teniser, ni ja o njemu nisam puno znao. Pobedio je Vavrinku, ja sam na treningu pokušavao da repliciram šta će biti na terenu, njemu želim mnogo sreće i hvala mu što je dekicu pustio da pobedi - našalio se srpski as.

Mnoge zanima do kada će se Novak baviti tenisom...

- Ja se nadam da ću igrati još mnogo godina, u žibotu se nikad ne zna šta donosi sutra, pogotovo kada imate 35 godina. Meni je jako drago što sam uspeo da pobedim i što ću i sutra igrati na ovom terenu - zaključio je najbolji teniser sveta.

U četvrtfinalu, Đoković će igrati protiv boljeg iz duela sunarodnika Dušana Lajovića i Francuza Gregora Barera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track