Suze i smeh zbog Noleta

Suze i smeh zbog Noleta

Tenis -
Najbolji srpski teniser posetio vrtić „Ispod lipa“ u mestu Lešnici pokraj Loznice. Deca nisu htela da se odvoje od svog junaka
1 / 4

Plakali kad je otišao!Nole, Nole, Nole! - stotine dečjih glasova odjekivalo je juče Lešnicom. Najmlađi stanovnici ovog naselja kod Loznice juče su bili najponosniji Srbi na svetu. Njihov drugar za igru bio je ni manje ni više nego vrhunski svetski teniser Novak Đoković. Nole je u ulozi ambasadora Unicefa posetio obnovljeni vrtić „Ispod lipa“ i družio se sa preko četrdesetoro dece koja su mu priredila nezaboravan doček sa osmesima na licima i ispratila ga sa suzama u očima.Još jednom je naš teniser pokazao koliko srce ima i više od sat vremena proveo je igrajući se sa klincima i klincezama, a kada je došlo vreme za rastanak, mališani nisu želeli da se odvoje od njega.- Još jednom sam imao priliku da vidim koliko je vrtić jedinstveno i posebno mesto gde deca imaju priliku da razviju svoju maštu i kreativnost. Drago mi je što sam deo ovoga - rekao je Nole i pre nego što je i stigao da završi misao, do njega je dotrčao uplakani dečak pa ga je naš teniser podigao, obrisao mu suze i zajedno su nastavili obraćanje medijima.Verna pratilja, Novakova lepša polovina Jelena, pomogla je našem asu da na kraju ceremonije zajedno podele poklone koje su pripremili za dečicu vrtića „Ispod lipe“, ali je odbila sve pozive da razgovara za medije.

Voli decu više od tenisa!Po odlasku Nole je davao autograme deci koja su se u ogromnom broju okupila oko njega. I nakon pola sata naš teniser bio je premoren i sluđen od silnih glasova koji ga dozivaju i ručica koje mu pružaju postere da ih potpiše.- Pa ovo je napornije od nekog tvog najdužeg meča - začulo se iz mase, a na to je Nole s osmehom odgovorio:- Jeste, ali je i daleko lepše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track