LEGENDARNI AS ŽESTOKO OPLEO PO ALKARAZU: To je NEPRIHVATLJIVO! Tačno je da Novak stavlja protivnike pod veliki pritisak, ALI...
Foto: AP

nije ga štedeo

LEGENDARNI AS ŽESTOKO OPLEO PO ALKARAZU: To je NEPRIHVATLJIVO! Tačno je da Novak stavlja protivnike pod veliki pritisak, ALI...

Tenis -

Proslavljeni američki teniser Džimi Konors žestoko je iskritikovao Španca Karlosa Alkaraza.

Popularni Džimbo osvrnuo se u svom podkastu na polufinalni okršaj Rolan Garosa između Novaka Đokovića i španskog tenisera.

Podsetimo, Alkaraz od starta trećeg seta imao problema sa grčevima i nije mogao da se kreće onako kako je želeo, što je Novak maksimalno iskoristio. Počistio je Španca u trećem i četvrtom setu i na dominantan način stigao do finala.

"Neprihvatljivo je da nekoga hvataju grčevi već posle dva seta. Ne znam da li je odgovornost na njegovom stručnom štabu ili je on bio previše nervozan", kaže Džimbo i dodaje:

"Tačno je da Novak stavlja protivnike pod veliki pritisak, ali morate da budete spremni za pet setova protiv njega, pogotovo na Rolan Garosu".

Za Srbina, Konors je imao samo reči hvale.

"Novak je u odličnoj formi. Iako se od Alkarasa mnogo očekivalo u Parizu, jer ima 20 godina i već je osvojio jedan gren slem, Đokoviću nije padalo ni na kraj pameti da se preda unapred", kaže slavni as i dodaje:

"Novak neće stati. Ima sjajnu priliku da odmakne Nadalu i Federeru. Sada ima 23 gren slem pehara, gde će se zaustaviti? Na 30? Sada ima 36 godina, može da igra još", zaključio je osmostruki grend slem šampion.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track