NOVAK UGOSTIO NIKA: Vujičiću Niče, Srbija ti kliče
Foto: Nebojsa Mandic

NOVAK UGOSTIO NIKA: Vujičiću Niče, Srbija ti kliče

Tenis -
Kad shvatiš njegovu priču, postane ti jasno koliko smo razmaženi, puni prohteva i komplikovani, kaže srpski teniser

Uspešni!

Srpski teniser Novak Đoković ugostio je u „Hajatu“ Australijanca srpskog porekla Nika Vujičića, čoveka koji je rođen bez ekstremiteta, a u svetu je poznat po movtivacionim govorima.

- Imao sam tu čast i privilegiju da upoznam Nika u Majamiju i on je velikodušno prihvatio poziv za našu humanitarnu večeru, koju smo organizovali u Njujorku. Njegova priča me je inspirisala, kao i mnoge druge ljude. Kad ga čovek sluša, prosto se zapita ko je on u stvari i ko smo mi. Tek tada vidiš koliko smo razmaženi, puni prohteva i komplikovanih situacija. Nik nema donje i gornje udove, a toliko je pozitivan. To je nešto neverovatno - kazao je Đoković.

Drugi igrač sveta osvrnuo se i na meč s Belgijom u prvom kolu Dejvis kupa.- Pre svega, želim da igram za reprezentaciju, nisam nastupao za Srbiju duži period, ali sada ću biti spreman. Belgija nema nijednog igrača koji je u vrhu, ali su jaki kao tim. Najvažnije je da budemo na okupu, imamo reprezentaciju koja može da osvoji titulu, i to smo već dokazali - završio je srpski teniser.

Svi su srećni, i Vujičići i Đokovići
Svi su srećni, i Vujičići i Đokovići

Počinju pripreme za Kinu

Novak Đoković morao je da, zbog svojih teniskih obaveza, posle susreta s Nikom napusti Beograd.- Malo sam se odmorio u svom rodnom gradu, ali već moram da idem i da počnem s treninzima. Sledi mi turnir u Kini - poručio je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track