"GOSPODE BOŽE! ŠPANAC NIKAD NE UMIRE": Novakove hit reči obilaze planetu!
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Kakva poruka

"GOSPODE BOŽE! ŠPANAC NIKAD NE UMIRE": Novakove hit reči obilaze planetu!

Tenis -

Novak Đoković (36) uspeo je u noći između nedelje i ponedeljka da slomi otpor fantastičnog Karlosa Alkaraza (20) i da slavi u finalu mastersa u Sinsinatiju nakon preokreta.

Nole je slavio u tri seta posle tri sata i 49 minuta nakon preokreta, drame, poteza o kojima priča planeta i meča koji će ostati upamćen kao jedan od najuzbudljivijih i najkvalitetnijih u istoriji tenisa.

Posle epskog meča dao je izjavu koja je brzo obišla planetu. Naravno, upućena je Karlosu Alkarazu.

- Čoveče, dečko. Nikad se ne predaješ. Gospode Bože! Volim to kod tebe, ali ponekada bih voleo da lakše odigraš neki poen. Španac nikad ne umire. Čuo sam to ili iskusio. Više ne znam ništa - rekao je Đoković.

Novak se zatim zahvalio svom timu.

- Hvala mom timu što prolazimo kroz uspone i padove ponovo. Ne znam kako uspevate da me podnosite, ali hvala vam. Hvala što ostajete tu i u teškim trenucima, ali i danas. Bio je rolerkoster, jedan od najuzbudljivijih mečeva na bilo kom turniru.

Potom je poručio da je ovo meč zbog kog igra tenis.

- Izgledalo je kao Gren slem finale, i više od toga. Svaki meč je tako. Nadam se da ćemo igrati u Njujorku za par nedelja. Za publiku, ne znam za mene da li bi bilo tako lepo. Osećao sam emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođendan Đuško, nedostaješ mi brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put, to je nekad po par meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te konekcije sa porodicom. I konačno, vi ste svi neverovatni, fantastična energija cele nedelje. Vi ste jedan od razloga zbog kojih igramo, 20 godina karijere i ovakvi momenti kroz koje prolazim su razlog zašto ostajem. Volim vas, vidimo se uskoro - poručio je Novak Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track