"U JEDNOM TRENUTKU JE POSTALO SUVIŠE TEŠKO" Olga Danilović saopštila KATASTROFALNE vesti: Bila je prinuđena da donese BOLNU odluku
Foto: Screenshot

otvorila dušu

"U JEDNOM TRENUTKU JE POSTALO SUVIŠE TEŠKO" Olga Danilović saopštila KATASTROFALNE vesti: Bila je prinuđena da donese BOLNU odluku

Tenis -

Srpska teniserka Olga Danilović otkrila da je prinuđena da neko vreme napravi pauzu od tenisa.

Poslednji meč odigrala je 23. avgusta, kada je doživela poraz u prvom kolu kvalifikacija za US open i mnogi fanovi pitali su se zašto je gotovo dva meseca nema na turnirima.

U emotivnoj objavi na Instagramu 108. teniserka sveta otkrila je da ima problema sa brojnim povredama i da je donela odluku da se povuče na neko vreme kako bi maksimalno posvetila oporavku.

"Zdravo, ljudi, samo sam želela da podelim malo novih informacija o tome gde sam sa mojim tenisom u ovom trenutku. Patila sam od par povreda već neko vreme i pokušala sam da igram uprkos tome, ali u jednom momentu postalo je previše teško. Znala sam da mi je potrebno neko vreme da poradim na tim povredama i da ih rešim kako bi trebalo da bih mogla da igram konstantno na svom najvišem nivou. Videla sam se sa mnogo doktora da bih pokušala da rešim i da razumem koji je put najbolji i sada osećam da sam konačno na pravom putu da mi bude bolje", kaže Olga i zahvaljuje se svima na podršci.

"Biće potrebno neko vreme, ali radim naporno da se vratim potpuno spremna što je pre moguće. Hvala vam svima na podršci i vidimo se uskoro na terenu".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track