BORIS BEKER "POBRKAO LONČIĆE": Bivši Novakov trener UDARIO po Đokoviću! On nekada "NIJE SVOJ"...
Foto: Dado Đilas

šta priča ovaj čovek?

BORIS BEKER "POBRKAO LONČIĆE": Bivši Novakov trener UDARIO po Đokoviću! On nekada "NIJE SVOJ"...

Tenis -

Boris Beker i Novak Đoković dugo su sarađivali, ali su se posle nekih velikih uspeha ipak rastali, a Nemac je kasnije prošao kroz teške dane i pakao, te je čak bio i na odsluženju zatvorske kazne.

Sada se Beker vratio tenisu i biće trener Holgera Runea, a kada je komentarisao temperament mladog Danca rešio je da iskoristi priliku i, ničim izazvan, udari po Novaku Đokoviću.

- To je veliki cilj i zadatak. Holger je dijamant kome je potrebno poliranje. Sviđaju mi se njegovi emotivni izlivi. Trenirao sam Đokovića, koji ponekad nije bio svoj na terenu, ali to je dozvoljeno - rekao je Beker, pa dodao:

Boris Beker, Novak Đoković
foto: Splash News / Splash / Profimedia

- Pitanje je koliko brzo možeš da se vratiš u meč i ponovo budeš koncentrisan? Ne radi se o tome da izbaciš majku sa tribina, već da pobediš u meču. Volim tenis, a kada me jedan od najboljih 20-godišnjaka pita da li bih hteo da ga treniram… Svako ko odgovori ‘ne’, nema mnogo veze sa sportom.

Zaista, nepotrebne reči Nemca koji kao da je "pobrkao lončiće" i zaboravio koliko mu je Novak pomogao da stekne trenersko ime.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track