ĐOKOVIĆEV NAJVEĆI HEJTER SE JAVIO I ŠOKIRAO SVE! Niko nije očekivao OVAKVE REČI o Novaku, a onda se "VRATIO NA FABRIČKA"
Foto: Profimedia, Printscreen

ROTENBERG

ĐOKOVIĆEV NAJVEĆI HEJTER SE JAVIO I ŠOKIRAO SVE! Niko nije očekivao OVAKVE REČI o Novaku, a onda se "VRATIO NA FABRIČKA"

Tenis -

Teško zarađenom pobedom protiv Andreja Rubljova, Novak Đoković je ostvario plasman u finale mastersa u Parizu.

Novak je tako odbranio 600 bodova osvojenih prošle sezone, a priliku da popravi prošlogodišnji rezultat imaće u nedelju od 15 časova protiv Grigora Dimitrova.

Komentar američkog novinara, Bena Rotenberga, iznenadio je korisnike društvene mreže Tviter.

Rotenberg je neko ko je u prošlosti koristio svaku situaciju kako bi uputio kritike na račun Đokovića, ali ovaj put je iskazao divljenje.

- Stvarno mislim da ljudi ne cene koliko je Đoković stariji od ostalih igrača sa ATP tura. Đoković ima 36 godina. Niko drugi u Top 16 nije stariji od 27. Pa ipak, on je još uvek nedodirljivi broj 1 - poručio je Rotenberg.

Takve reči je uputio uz fotografiju Đokovića sa meča protiv Rubljova dok ga je fizioterapeut masirao.

Pomislili su svi na kratko da je Amerikanac potpuno promenio pogled i mišljenje o Novaku, ali onda je Rotenberg podsetio da ga sa dobrim razlogom mnogi smatraju najvećim hejterom srpskog tenisera.

- Ova velika razlika postavlja pitanje i o generaciji tenisera rođenoj u periodu od 1988-1995 godine. Da li su oni zapravo bili istorijski loši i da li je i to pomoglo da dominacija velike četvorke traje toliko dugo?

Kurir sport

Bonus video:

00:05

Novak na meču u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track