IVANIŠEVIĆ IZNENADIO LEPU NIVES, IMAO JE POSEBAN RAZLOG: Đokovićev trener pobegao od zime, pa pokazao kakav je ŠMEKER (FOTO)
Foto: Instagram/nivessimpson

ŠEST GODINA KASNIJE

IVANIŠEVIĆ IZNENADIO LEPU NIVES, IMAO JE POSEBAN RAZLOG: Đokovićev trener pobegao od zime, pa pokazao kakav je ŠMEKER (FOTO)

Tenis -

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, na najbolji način koristi pauzu između dve sezone.

Novaka na samom startu 2024. godine čekaju obaveze u Australiji, ali od finala Završnog turnira u Torinu, pa do početka naredne sezone, Hrvat ima dovoljno vremena za odmor.

Goran je pobegao od zime sa porodicom i uživa na moru, a tamo je proslavio šestu godišnjicu braka sa suprugom, Nives Ivanišević.

Naime, pre šest godina, Goran i Nives su u tajnosti stali pred oltar, a fotografiju s privatne proslavle godišnjice braka objavila je Nives na svojoj Instagram priči.

Uz veliku tortu na kojoj je pisalo "Srećna 6. godišnjica", Goran je ljubio Nives, a ona je u krilu držala veliki buket ruža.

Nives Ivanišević, Goran Ivanišević
foto: Instagram/nivessimpson

Za njihovo venčanje 2017. mediji su saznali tek nekoliko dana kasnije, a 25. decembra iste godine Nives je potvrdila tu vest zajedničkom fotografijom.

Već sledeće godine njihov brak obogatio je sin Oliver.

Oliver je prvo dete voditeljki, dok čuveni teniser iz prethodnog braka sa Tatjanom Dragović ima i ćerku Amber i sina Emanuela.

Goran i Tatjana nakon razvoda nisu ostali u najboljim odnosima, a u hrvatskim medijima ove godine se vest da je Ivanišević tužio bivšu ženu i da želi da vrati imovinu koja joj je pripala zbog njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

Kurir sport/showbuzz.dnevnik.hr

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track