"U PANICI SAM - IMA MOJE GOLE SNIMKE!" Slavni teniser SAKRIO KAMERU u klimu i ŠPIJUNIRAO bivšu devojku! Isplivao VIDEO na mrežama!
Foto: Instagram

skandal

"U PANICI SAM - IMA MOJE GOLE SNIMKE!" Slavni teniser SAKRIO KAMERU u klimu i ŠPIJUNIRAO bivšu devojku! Isplivao VIDEO na mrežama!

Tenis -

Proslavljeni argentinski teniser i bivši trener srpskog asa Miomira Kecmanovića, David Nalbandijan (41), optužen je za uznemiravanje i uhođenje bivše devojke Arseli Torado (30).

Atraktivna Argentinka zatražila je od suda da se nekadašnjem teniskom asu odredi zabrana prilaska, pošto je u klima uređaju u svojoj spavaćoj sobi pronašla skrivenu kameru.

Ona tvrdi da je Nalbandijan instalirao kameru u kući koju je iznajmio za nju u Buenos Ajresu. Sudu je predala snimak na kom je zabeležen trenutak kada njen brat pronalazi kameru u klimi, a navodno ima i priznanje tenisera na "Whats App-u" da je on instalirao kameru.

Arselin brat je primetio odsjaj iza otvora na klimi kada je ušao u njenu sobu, pa je skinuo poklopac i pronašo kameru. Zgodna crnka bila je u potpunom šoku, dobila je napad panike jer je shvatila da teniser sada najverovatnije ima njene gole snimke na svom mobilnom telefonu.

Odlučila je i javno da se oglasi tim povodom:

"Dobro je što mogu da razgovaram sa vama i iznesem svoju stranu priče. Čekala sam ovaj trenutak mesecima, jer sam žalbu podnela sredinom godine. Osećam olakšanje jer je pravosudni sistem reagovao", rekla je Arseli za argentinske medije i dodala:

"Nalbandijan me je snimao dovoljno dugo da ima snimke i fotografije na kojima sam gola, kao i druge privatne trenutke koji uključuju mee, moju porodicu i moje prijatelje. U panici sam zbog svega što bi mogao da ima u svom telefonu. Želim sudski nalog za zaplenu njegovih elektronskih uređaja".

Ona je istakla da je bila prinuđena da se preseli kada je otkrila kameru. Tvrdi da joj je bivši priznao da ju je snimao, ali i da se na snimcima ništa ne vidi zbog problema sa internetom.

David Nalbandijan, Novak Đoković
foto: HECTOR RETAMAL / AFP / Profimedia

Podsetimo, Nalbandijan je jedan od najboljih argentinskih tenisera svih vremena. U karijeri je osvojio 11 turinira, a bio je i vicešampion Vimbldona. Njegov najbolji plasman je treće mesto na ATP listi. Nakon sjajne igračke karijer uplovio je u trenerske vode i jedno vreme sarađivao je sa srpskim teniserom Miomirom Kecmanovićem.

Kurir sport/J.M.

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track