NASTAVLJA SE NJEGOVA PROPAST! Nekada je bio treći na svetu, a sada ne može da se sastavi - Raonić predao De Minoru u Melburnu!
Foto: EPA/DAVE HUNT

ao

NASTAVLJA SE NJEGOVA PROPAST! Nekada je bio treći na svetu, a sada ne može da se sastavi - Raonić predao De Minoru u Melburnu!

Tenis -

Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto mu je Kanađanin Miloš Raonić predao meč.Raonić je dobio prvi set posle taj-brejka, drugi je izgubio sa 6:3, da bi pri vođstvu De Minora u trećem setu od 2:0 odlučio da preda meč.

De Minor, deseti teniser sveta, u narednom kolu igraće protiv Italijana Matea Arnaldija.

U ženskom delu turnira, Uns Džabir iz Tunisa plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Ukrajinku Juliju Starodubcevu sa 6:3, 6:1 posle 68 minuta igre. Protivnica šestoj teniserki sveta u drugom kolu biće Ruskinja Mira Andreeva.

Dalje je prošla i španska teniserka Paula Badosa koja je Amerikanki Tejlor Tausend prepustila samo četiri gema (6:1, 6:3). Trenutno 100. na WTA listi u drugom kolu igraće protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove.

Svoje mesto u drugom kolu prvog grend slem turnira u sezoni obezbedile su i švajcarska teniserka Viktorija Golubić koja je eliminisala Ruskinju Veroniku Kudermetovu, kao i Ruskinja Anastasija Zakharova koja je bila bolja od Kazahstanke Julije Putinceve.

Kurir sport

Bonus video:

01:24

Nasmejani Nole prošetao pehar kroz Melburn

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track