"BIZRANO, NEMAM KOMENTAR! OVA ODLUKA O NOVAKU JE MRAČNI MOMENAT" Teniski stručnjak ZAGRMEO zbog informacija o Đokoviću!
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

novak đoković

"BIZRANO, NEMAM KOMENTAR! OVA ODLUKA O NOVAKU JE MRAČNI MOMENAT" Teniski stručnjak ZAGRMEO zbog informacija o Đokoviću!

Tenis -

Osvojio je Novak Đoković sve što se može osvojiti, oborio brojne rekorde u svetu tenisa i sporta uopšte, najduže obitava na prvom mestu ATP liste, ali to nije dovoljno da bi ga pojedini uvrstili u listu najboljih sportista svih vremena.

Jedan od popularnih Tviter naloga pod imenom "Fifa World cup stats", objavio je listu od 10 najvećih sportista svih vremena i naravno, bezobrazno su izostavili Novaka.

Ovim povodom u jutarnjem programu Kurir televizije gostovao je Vuk Brajović, teniski stručnjak.

Vuk Brajović
foto: Kurir televizija

- Bizarno. Ukratko, nemam komentar na ovo. Stvarno ovo me veoma čudi s obzirom na to koliko je svet fudbala odavao priznanje i na koji način je sve odavao priznanje Novaku za sve njegove univerzalne sportske trijumfe i uspehe. Radije bih preskočio stvarno ovaj čudan, mračan moment. Gluposti.

Vuk Brajović
foto: Kurir televizija

Povodom Novakovog učešća na Mastersu Indian Vels Brajović je istakao da je on pet puta osvojio aj turnir.

- Novak je pet puta osvojio Masters u Indian Velsu i zanimljivo je da je poslednji put igrao 2019. godine. Naravno, znamo da je žarko želeo da učestvuje na novom Mastersu prošle godine, ali mu američke vlasti to nisu dozvolile. Trebalo bi da očekujemo Novaka koji se regenerisao, osvežio, čiji fizički problemi su iza njega i nadamo se dovoljno motivisanog da se bori za ostanak na prvom mestu i za nastavak sezone na način na koji smo očekivali da će početi, ali nažalost nije.

01:42

BIZRANO, NEMAM KOMENTAR! OVA ODLUKA O NOVAKU JE MRAČNI MOMENAT FIFE Teniski stručnjak: Očekujemo regenerisanog i svežeg šampiona

A najboljeg tenisera sveta na ovom turniru očekuje ozbiljna konkurancija:

- Indian Vels je turnir koji Novak voli, na kojem je imao puno uspeha, na kojem će imati vrhunsku konkurencij. Tu će biti branilac turnira Alkaraz, finalista Medvedev, polufinalista Siner.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:20

ĐOKOVIĆ NA KORAK DO NAJVEĆEG IGRAČA U ISTORIJI TENISA! Analitičar: Uprkos povredi juče je demonstrirao TOTALNI TENIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track