BIVŠA SUPRUGA LEGENDARNE TENISERKE IDE U ZATVOR! Posle RAZVODA ucenjivala, ponižavala i MALTERETIRALA nekadašnju šampionku!
Foto: Jonathan Rebboah / imago sportfotodienst / Profimedia

šok

BIVŠA SUPRUGA LEGENDARNE TENISERKE IDE U ZATVOR! Posle RAZVODA ucenjivala, ponižavala i MALTERETIRALA nekadašnju šampionku!

Tenis -

Proslavljena francuska teniserka Ameli Morezmo dobila je na sudu svoju bivšu suprugu Mari-Benedikt Urel.

Dvostruga Grend slem šampionka tužila je Urel jer ju je nakon razvoda bivša partnerka "ponižavala, ucenjivala i maltretirala".

Na osnovu dostavljenih dokaza, tužilaštvo je tražilo devet meseci zatvora za Urel, ali je nakon tri nedelje suđenja Sud u Bajonu odredio zatvorsku kaznu od četiri meseca.

Partnerka slavne teniserke je inače u septembru prošle godine završila u pritvoru i sud joj je tada izrekao zabranu prilaska Morezmo.

Navodno, sve je krenulo nakon raskida prošle godine, nakon što je Moresmo odlučila da se razvede. Njih dve su u vezi bile još od 2014. godine, dok su se venčale 2021. godine, ali je u međuvremenu odnos "pukao" i završiće se na kraju čak i zatvorskom kaznom.

Urel će morati da plati slavnoj teniserki i novčanu odštetu od "jednog evra", na šta je na šta je advokat već najavio žalbu jer smatra da to nije pravedno jer su "ponižavanje i ucene" postale svakodnevica godinu dana.

Morezmo je osvojila gren slem titule na Australijan Openu i Vimbldonu 2006, a na mestu broj jedan provela je 39 nedelja, kao prva Francuskinja koja je stigla na vrh WTA liste.

Ameli Morezmo
foto: Printscreen/Twitter Roland Garros

Kurir sport/J.M/Mondo

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track