POLICAJAC U RUSIJI OPLJAČKAO ČUVENOG AMERIKANCA! Neverovatna priča legende: NASRED ULICE - došao je i pitao koliko keša imam...
Foto: Profimedia

ŠOKantno otkriće

POLICAJAC U RUSIJI OPLJAČKAO ČUVENOG AMERIKANCA! Neverovatna priča legende: NASRED ULICE - došao je i pitao koliko keša imam...

Tenis -

Američki novinar Taker Karlson intervjuisao je Vladimira Putina u Rusiji, a istovremeno je stigao i da prošeta po prodavnicama i pokaže kakve su cene u odnosu na Sjedinjene Države.

Taj snimak podigao je veliku buru u javnosti, posebno u SAD, gde su Takeru objašnjavali da su "plate u Rusiji mnogo manje i da niže cene ništa ne znače", dok je to istovremeno nateralo i brojne ličnosti da govore o svojim iskustvima iz najveće zemlje sveta.

Pozvan da komentariše ove prilike bio je i bivši američki teniser Endi Rodik (41) koji je duže od decenije već u penziji zbog ozbiljnih povreda, a koji je na Tviteru napisao niz o svom jedinom odlasku u Rusiju 2006. godine. Kao član reprezentacije SAD izgubio je od Safina i Tursunova u Dejvis kupu, a nešto drugo ga je više zabolelo.

"Opljačkao me je policajac nasred ulice u Rusiji 2006. godine kada smo bili tamo za vreme Dejvis kupa. To je istinita priča. Došao je do mene i pitao me koliko imam keša? Rekao sam 300 dolara. Rekao mi je da mu to dam ili ću ići u zatvor. Platio sam i otišao je svojim putem, bez ikakve emocije. Hajde da ne normalizujemo takvo s***e, to nije to. Nikad više nisam otišao tamo", napisao je Endi Rodik o sada već punoletnom događaju.

Pratioci su nastavili da mu postavljaju pitanja, pa je između ostalog Rodik rekao da "ne zna da li je policajac znao ko je on", kao i da nije ni razmišljao da javno objavi šta se desilo:

"Hteo sam da završimo posao i odem odatle bezbedno. Nisam hteo da pravim frku od toga u slučaju da je u pitanju samo loš glumac, ali sad kad pogledam razumem ostale faktore", dodao je Rodik.

Podsetimo, Rodik je nekadašnji "broj jedan" i osvajač US Opena 2003. godine, a pamtimo i da je bio jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića na početku njegove karijere. U međuvremenu, to se promenilo i Rodik je stao uz Srbina.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track