PRŠTAĆE NA SVE STRANE: Poznati parovi četvrtfinala u Indijan Velsu!
Foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

masters

PRŠTAĆE NA SVE STRANE: Poznati parovi četvrtfinala u Indijan Velsu!

Tenis -

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se prošle noći u četvrtfinale masters turnira u Indijan Velsu pošto je pobedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:4, 6:4.

Četvrti nosilac je upisao samo osam vinera, ali je za sat i 17 minuta igre stigao do svoje sedme pobede u deset mečeva protiv Dimitrova.

Njegov rival u četvrtfinalu biće Danac Holger Rune, koji je slavio protiv Amerikanca Tejlora Frica u tri seta - 2:6, 7:6(2), 6:3.

U preostalim parovima četvrtfinala sastaće se Tomi Pol, koji je eliminisao Italijana Luku Nardija, i Kasper Rud, Janik Siner i Jirži Lehečka, odnosno Karlos Alkaras i Aleksander Zverev.

Poznati su i svi parovi četvrtfinala u ženskom delu turnira, a poslednja je mesto među najboljih osam obezbedila Kineskinja Jue Juan koja je sa 4:6, 6:4, 6:3 bila bolja od Ruskinje Darije Kasatkine.

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv treće na svetu, Amerikanke Koko Gof koja je svoj 20. rođendan proslavila pobedom protiv Belgijanke Eliz Mertens sa 6:0, 6:2.

Mesto u četvrtfinalu obezbedila je i deveta teniserka sveta, Grkinja Marija Sakari koja je sa 6:2, 3:6, 6:3 bila bolja od Francuskinje Dian Pari. Sakari će se za plasman u polufinale Indijan Velsa boriti sa Amerikankom Emom Navaro koja je izbacila drugu teniserku sveta Arinu Sabalenku.

U preostala dva četvrtfinala sastaće se Iga Švjontek i Karolin Voznjacki, odnosno Anastasija Potapova i Marta Kostjuk.

Kurir sport/Beta

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track