PČELE U INDIJAN VELSU SU NIŠTA NASPRAM OVOGA! Bilo je još nesvakidašnjih situacija: Na teren ulazile IGUANE i zmija OTROVNICA!
Foto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

nesvakidašnje

PČELE U INDIJAN VELSU SU NIŠTA NASPRAM OVOGA! Bilo je još nesvakidašnjih situacija: Na teren ulazile IGUANE i zmija OTROVNICA!

Tenis -

Roj pčela koji je prekinuo meč Karlosa Alkarasa i Aleksandera Zvereva u Indijan Velsu i dalje je glavna tema u ne samo teniskim krugovima.

Svi su saglasni da je to bilo nesvakidašnje iskustvo, a samo zahvaljujući spretnoj intervenciji pčelara Lensa Dejvisa, meč je mogao da se nastavi i to posle skoro dva sata pauze.

Međutim slične stvari dešavale su se i ranije.

U Brizbejnu je u decembru na meč Tomija Hasa i Australijanca Džejmsa Mekejba ušla zmija otrovnica, pa se mnogi pitaju šta bi sledeće moglo da se dogodi.

Tomi Pol imao je iskustvo sa ulaskom druge životinje na teren.

"Sećam se da je u Majamiju bilo iguana koje su ušle na teren. I mislim da niko zbog toga nije napuštao teren. Da, prilično je sve šašavo. Ja sam bio u svlačionici, odmarao sam posle svog meča, tada sam čuo da zovu pčelara da dođe. Nikad pre nisam čuo za tako nešto. Stvarno ludo", rekao je Pol.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track