NEOČEKIVAN PROBLEM ZA NOVAKA U MONTE KARLU! Đoković nije ni izašao na teren, a već se suočava sa NEPREDVIĐENOM situacijom!
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

iznenađenje

NEOČEKIVAN PROBLEM ZA NOVAKA U MONTE KARLU! Đoković nije ni izašao na teren, a već se suočava sa NEPREDVIĐENOM situacijom!

Tenis -

Specijalni izveštač iz Monte Karla, Vuk Brajović

Novak Đoković u utorak počinje svoj put ka novoj tituli u Monte Karlu, a prvi rival biće mu Rus Roman Safiulin. Đoković i Safiulin treći su meč dana na centralnom terenu, ali bi zbog kiše njihov duel trebalo da počne kasnije nego što je planirano.

U planu je da Novak i Safiulin na teren izađu posle Aleksa De Minora i Stena Vavrinke, kao i Miomira Kecmanovića i Matea Beretinija, te je meč najboljeg tenisera planete planiran za posle 14 časova.

Monte Karlo, Masters Monte Karlo
foto: VBKS

Zbog kiše koja pada tokom celog jutra u Monte Karlu, a koja prema prvim prognozama neće prestati pre 13 časova, Đoković se i pre nego što je izašao na teren suočio sa neočekivanim problemom i nepredviđenom situacijom. Njegov meč gotovo sigurno će kasniti, te se ne može sa sigurnošću reći kada će Novak izaći na teren.

Šta vi mislite, da li će Novak Đoković uspešno prebroditi prvo iskušenje u Monte Karlu?

Kurir sport / Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track