BIVŠI DEČKO JOJ PRONAĐEN MRTAV, ONA PALA U ZAGRLJAJ OŽENJENOG MUŠKARCA! Sabalenka ŠOKIRALA svet: Posle TRAGEDIJE ljubi SPONZORA!
Foto: INSTAGRAM/SABALENKA_ARYNA/PRINTSCREEN

buran ljubavni život

BIVŠI DEČKO JOJ PRONAĐEN MRTAV, ONA PALA U ZAGRLJAJ OŽENJENOG MUŠKARCA! Sabalenka ŠOKIRALA svet: Posle TRAGEDIJE ljubi SPONZORA!

Tenis -

Sredinom marta sve je šokirala informacija da je bivši hokejaš Konstantin Koltsov (43) pronađen mrtav u Majamiju, a nakon što se spekulisalo u javnosti da je pitanju samoubistvo, njegova devojka teniserka Arina Sabalenka je javnosti saopštila da oni već neko vreme nisu bili zajedno.

To je navodno bio osnov da se počne pričati da su upravo ljubavni problemi bili razlog samoubistva, a nakon što se pojavila teorija i da Beloruskinja ima novog dečka - to je sada potvrđeno, gotovo dva meseca kasnije. Mnoge je iznenadila prisnost Sabalenke i njenog poslovnog partnera Jorgosa Frangulisa, inače brazilskog biznismena, dok da se tu "nešto dešava" definitivno možemo da vidimo na osnovu poslednjih fotografija.

Tokom posete trci Formule 1 prethodnog vikenda u Italiji, Sabalenka je podelila fotografiju na kojoj se vidi da se drži za ruke sa svojim novim ljubavnim partnerom, dok se spekulisalo da su njih dvoje zajedno još od Australijan opena. Za sada nije zvanično potvrdila da su u vezi, ali fotografije govore nekada više od reči...

Frangulis je inače direktor jedne kompanije koja proizvodi zdravu hranu, a sa teniserkom se upoznao baš zbog poslovne saradnje. Brazilac inače ima više od 600 prodavnica širom sveta i njegovi proizvodi su popularni u Brazilu, SAD, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Saudijskoj Arabiji, dok je sada ogroman novac uložio da bi se "širio" upravo u SAD. Istovremeno, interesuje se i za motosport, gde učestvuje čak i na trkama, a odlučio je i da sponzoriše Sabalenku.

Ono što je posebno interesantno u čitavom slučaju je da je Brazilac oženjen, a kada je supruga saznala za Sabalenku, navodno je podnela zahtev za razvod. Slično se Sabalenki dogodilo i sa Koltsovim, koji je takođe bio oženjen kada je upoznao, dok je takođe imao i troje dece iz tog braka.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:11

Novak izlazi iz Urgentnog centra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track