NOVAKOV MRZITELJ ŽESTOKO OPLEO PO ROLAN GAROSU: Zbog odluke organizatora je pobesneo - "On ne bi trebalo da se takmiči u sportu"
Foto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

rg

NOVAKOV MRZITELJ ŽESTOKO OPLEO PO ROLAN GAROSU: Zbog odluke organizatora je pobesneo - "On ne bi trebalo da se takmiči u sportu"

Tenis -

Dežurni kritičar Ben Rotenberg ponovo se javio i svojim komentarom "zapalio" društvene mreže. Poznat je Rotenberg kao neko ko često proziva Novaka Đokovića, a ovog puta, na njegovom udaru našao se Aleksandar Zverev.

Podsetimo, nemački as je optužen za fizičko zlostavljanje, a sud mu je potom izrekao kaznu od 450.000 evra bez suđenja.

On je uložio prigovor, što znači da ostaje pravno nevin i da nije osuđen do konačne presude.

Novinari na Rolan Garosu upitali su Ameli Morezmo da prokomentariše ovaj slučaj.

- Sve dok se suđenje ne završi i ne donese odluka, smatra se nevin i zato mu je dozvoljeno da učestvuje u žrebu - kazala je Ameli.

Njene reči se nisu dppale Benu Rotenbergu koji se oglasio putem Tvitera.

- Postojala je odluka suda u Berlinu protiv Zvereva zbog optužbi, kazneni nalog od 450.000 evra, odlučio je da se žali na tu odluku. Ali dok taj početni kazneni nalog važi, Zverev ne bi trebalo da se takmiči u sportu, Rolan Garosu ili bilo gde. Ako Zverevov krivični žalbeni postupak u Berlinu i dalje ne bude rešen do tada, Vimbldon može i treba da presudi drugačije od Rolan Garosa i da mu kaže da se kloni. Njegovo sadašnje prisustvo je mrlja na sport i ovi ogromni turniri bi bili sasvim dobri bez njega - napisao je Ben Rotenberg.

Kurir sport

Bonus video:

02:03

NAJSTARIJI POBEDNIK US OPENA I ROLAN GAROSA! Detaljni prikaz svih dosadašnjih trofeja najboljeg tenisera na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track