JJ: Novak je najbolji frajer sa kojim sam igrala

Priznala

JJ: Novak je najbolji frajer sa kojim sam igrala

Tenis -
Jelena Janković gostovala je u emisiji poznatog voditelja Ivana Ivanovića kojem je otkrila manje poznate detalje iz profesionalnog i privatnog života

Srpska teniserka Jelena Janković gostovala je u emisiji poznatog voditelja Ivana Ivanovića kojem je otkrila manje poznate detalje iz profesionalnog i privatnog života.

Tako je Jelena rekla da je, u slučaju pobede na FED Kupu, selektor Dejan Vraneš trebalo da obuče njenu crvenu haljinu i, sa crvenim karminom na usnama, otrči pobednički krug oko terena u Pragu.

Jankovićeva je otkrila i ko joj je bio najzgodniji partner na terenu. "Novak Đoković", rekla je Jelena izazvavši aplauz u publici.

Jankovićeva je dodala da voli da kreira modne detalje i da će koliko bude bila u prilici nastaviti sa tim poslom, dok će pisanje knjige o svom životu prepustiti majci Snežani.

Jelena je ispričala i da je posmatrajući brata kako igra tenis, počela da trenira.

"Kada sam na jednom treningu izvela neki udarac, trener je pitao brata šta radiš ti, kada je ona 10 puta talentovanija za tenis. Brat me danas savetuje kako da napredujem, ali mu često kažem, kada misliš da je lako uđi na teren i probaj sam", kazala je Jelena i potom ispričala kako joj se dogodio jedan od najvećih blamova u karijeri.

"U hotelu sam ušla u sobu Žastin Enan. Zamišljena i umorna od puta i vremenske razlike samo sam otvorila vrata i ušla. Nisam ni obratila pažnju ko je na vratima, već sam misleći da je mama samo nastavila dalje. Videla sam sto za masažu i nekog čoveka i tek tada se osvestila. Okrenula sam se ka vratima ugledala je i pitala šta ćeš ti ovde, na šta mi je uzvratila istim pitanjem? Kada smo shvatile šta se dešava nasmejala sam se i izašla", rekla je Jelena.

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je da bi obukao haljinu u bojama srpske zastave i napravio pobednički krug oko terena u Pragu da su dame prošle nedelje osvojile Fed kup."Taj dogovor je pao na nekoj večeri dva dana pre početka finala. Tačno je da su mi devojke predložile da bi bilo dobro da obučem haljinu sa bojama srpske zastave i da me našminkaju. Čak su mi preporučile da obučem i čipkane čarape, ali bilo je tu i nekih drugih predloga. Jednostavno, u tom trenutku sve je bilo dozvoljeno, samo da osvojimo Fed kup", istakao je Dejan Vraneš i dodao:"Ipak, nisam siguran da bih ispunio sve njihove zahteve. Svi smo bili veoma motivisani i među nama je bila odlična atmosfera, ali na kraju nismo ostvarili taj cilj. Čehinje su odbranile titulu."Selektor Fed kupa veruje da će ova ekipa ostati na okupu i naredne sezone i da će pokušati da stignu do trofeja u ovom takmičenju. Jelena Janković i Ana Ivanović su pre sedam dana u Pragu najavile povlačenje iz reprezentacije."Još ne znam u kom sastavu ćemo igrati Fed kup u narednoj sezoni, ali ako budemo kompletni, treba verovati da ove devojke mogu daleko. Stekle su neophodno iskustvo, što mnogo znači u ovakvim takmičenjima. Moram istaći da smo ove sezone sve mečeve igrali u gostima, tako da nas sada očekuje duel u našoj zemlji", zaključio je Vraneš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track