ISTISNUO FEDERERA: Novak u društvu Šarapove, Hajdi Klum i Nadala
Foto: REUTERS

Najbolji sa najboljim

ISTISNUO FEDERERA: Novak u društvu Šarapove, Hajdi Klum i Nadala

Tenis -
Najbolji teniser sveta potpisaće ugovor sa svetskim liderom u oblasti sporta, mode i medija

NJUJORK - Najbolji svetski teniser Novak Đoković potpisao je danas ugovor sa vodećom sportskom, modnom i medijskom kompanijom za menadžment, IMG, koja će biti njegov ekskluzivni zastupnik. "Veoma sam zadovoljan kako moja karijera napreduje poslednjih nekoliko godina. Saradnja sa agencijom IMG je nastavak uspešnih poteza. Trag koji IMG ima na svetskom nivou pružiće mi poslovne mogućnosti koje ne postoje nigde drugde u ovoj delatnosti", rekao je Novak. IMG će zastupati Đokovića i njegove interese razvijajući strategiju jačanja brenda kroz marketing, podršku, nastupe i licenciranje, kao i odabrane globalne poslovne inicijative."Novak Đoković je neverovatno talentovan teniser i vrhunski takmičar koji ispoljava veoma jak karakter kroz svoju strast i posvećenost igri. Verujem da poseduje sposobnost da pretoči te kvalitete u postizanje velikog uspeha u radu sa svetskim brendovima na tržištu", rekao je predsednik i izvršni direktor IMG-a Majk Dolan.

IMG je pre nekoliko meseci prekinuo saradnju sa Rodžerom Federerom posle 14 godina.

Među klijentima firme, čije je sedište u Njujorku, nalaze se Marija Šarapova, Rafael Nadal, manekenka Hajdi Klum, najbolji golf igrač Rori Mekilroj, NFL zvezda Eli Mening.

IMG je pre nekoliko meseci potpisao i novi trogodišnji ugovor sa Barklej Premijer ligom kao ekskluzivni zastupnik medijskih prava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track