Vuk Jeremić: Ne dam fotelju u inat mnogima

Zavoleo tenis

Vuk Jeremić: Ne dam fotelju u inat mnogima

Tenis -
Predsednik Skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić nema nameru da podnese ostavku u Teniskom savezu Srbije, kako se spekulisalo

Sve po starom!Predsednik Teniskog saveza Srbije Vuk Jeremić demantovao je glasine da odlazi sa te funkcije, napominjući da ostaje na čelu Saveza i u narednom periodu.- Mnogi bi možda voleli da mi vide leđa, ali to se neće dogoditi. Ostajem u tenisu i naredne godine - kratko je poručio Vuk Jeremić.Prvu čovek TSS zadovoljan je 2012, ali isto tako veruje da naredna godina može biti još uspešnija.- Mislim da je postignut pristojan rezultat jer su naše devojke igrale finale Fed kupa, muškarci su imali i bolje rezultate, ali ni četvrtfinale nije za potcenjivanje. Takođe, individualno smo imali dosta uspeha, s obzirom na to koliko smo brojčani, kakve uslove imamo u odnosu na druge zemlje - možemo biti zadovoljni. Nadam se da će 2013. godina biti još uspešnija.Vuk Jeremić veruje da Dejvis kup reprezentacija ponovo može do titule najbolje u ovom takmičenju.- Svake godine očekujemo da možemo da osvojimo trofej. Imamo pravo na to, ali šta će se dogoditi, zavisiće od mnogih faktora, uključujući i sreću. Definitivno smo jedan od kandidata za najviši plasman - zaključio je Jeremić.Prvi čovek TSS rekao je da ne može da utiče na to da li će Ana Ivanović i Jelena Janković igrati i sledeće godine za Fed kup, već da je odluka na njima.

Umesto Noleta došao stric Goran
Umesto Noleta došao stric Goran

Ministar Petković prelistava monografiju
Ministar Petković prelistava monografiju

Čeda Šoškić i Boba Živojinović na promociji
Čeda Šoškić i Boba Živojinović na promociji

Ana i Nole najbolji u 2012.Ana Ivanović i Novak Đoković proglašeni su sinoć za najbolje u 2012. godini, u izboru TSS. Na svečanosti u hotelu „Hajat“ za najboljeg trenera proglašen je Dejan Vraneš, Crvena zvezda je najbolji klub. Nagrada Ponos nacije dodeljena je Moniki Seleš, Slobodanu Živojinoviću, Nenadu Zimonjiću, Jeleni Janković, Ani Ivanović i Novaku Đokoviću.

Promocija knjige „Tenis bez granice“Muzej istorije juče je bio domaćin rukovodstvu TSS koje je organizovalo promociju knjige „Tenis bez granice“ povodom 90 godina od osnivanja Saveza. Okupljenima su se obratili autor monografije Čedomir Šoškić, predsednik TSS Vuk Jeremić, Ministar kulture i informisanja Bratislav Petković, kao i Slobodan Živojinović, počasni predsednik teniske organizacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track