Nole stis’o Hrvaticu

Srpski sportisti u najluđoj noći

Nole stis’o Hrvaticu

Tenis -
Novak i Ana dočekali 2013. u Australiji, Ivana Maksimović u Njujorku, Maja Ognjenović u Berlinu, a Milica Mandić u Beogradu
1 / 4

Nova godina kuca na vratimaaaaa!Tako je pevao legendarni bosanski folk-rok bend Nervozni poštar, a našim sportistima pokucala je u raznim krajevima planete Zemlje. Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Ana Ivanović mogu da se pohvale da su prvi dočekali 2013. godinu, jer se nalaze u Australiji na Hopman kupu.Nole i Ana su se super proveli u jednom srpskom klubu, a Nole je, naravno, bio najpopularnija faca. Među prvima mu je Novu godinu čestitala mlada hrvatska teniserka Dona Vekić, koja ga je izljubila. Naš teniser je bio super raspoložen iako je novogodišnje veče morao da provede bez devojke Jelene, čak se popeo na binu i zapevao.Devojka koja je osvojila 100. olimpijsku medalju za Srbiju Ivana Maksimović odabrala je Njujork, a zlatna Milica Mandić ipak je odlučila da ostane u Beogradu, jer je želela da društvu iz Slovenije pokaže zašto je ovdašnji noćni život tako cenjen. Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić takođe se odlučio da domaću atmosferu, a sama novogodišnja noć mu nije bila dovoljna.- Auuu, ništa bolje od reprize Nove godine s prijateljma iz Kalifornije. New Year’s Part 2 - napisao je Čavke uz fotografiju iz kafane „Ona moja“.Odbojkašica Maja Ognjenović 2012. ispratila je u društvu drugarice u Ber­linu. A gde je bio Teo?

Piksi privatio svoju SnežuŽivo je bilo i u Geneks impuls holu na Novom Beogradu, gde je odabrano društvo zabavljala legendarna Brena. Veselo je u 2013. ušla i peta Zvezdina zvezda Dragan Stojković Piksi, koji je bio u društvu supruge Snežane i s njom odigrao mopasan „stiskavac“. U Breninim pesmama uživao je i Vladimir Jugović, kao i Zoran Tošić i Igor Kojić, koji su bili u društvu Bobinog sina Filipa.Partizanovac Vladimir Volkov odabrao je doček u „Vili Jelena“, gde je nastupala Ana Kokić. Filip Đuričić je bio na Kopaoniku i pokušavao devojku da provoza na motornim sankama, dok se za to vreme Slavoljub Đorđević znojio u teretani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track